Celeano FC

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Celeano FC kalendář akcí Start ! 1. a 2. kolo 1. A třídy B.A.F.

Celeano FC – Start ! 1. a 2. kolo 1. A třídy B.A.F.

Možné akce:

Start ! 1. a 2. kolo 1. A třídy B.A.F.

Kdy:Sobota 7. 9. 2013 13:30 – 15:30
Kde:Brno, ul. Kneslova, naproti Blázince, školní hřiště
Popis akce:

 

V prvním zápase se utkáme s týmem K5 "B", co o nich víme ? Jejich áčko hraje Krajský přebor, tudíž o dvě soutěže výše a svůj zápas hrají v neděli, takže se dá očekávat, že by tam nějakou tu posilu z áčka mohli mít, tudíž nic lehkého na rozjezd.

V druhém zápase narazíme na Pískovnu, ano, vidíte dobře, není to ta známá Pískovna "B", ale Pískovna "A", která ještě loni hrála divizi, což je o tři soutěže výše. Je pravdou, že v té divizi jim došly síly, protože dostávali zleva zprava a tak se rozhodli, že krajský přebor nepřihlásí a půjdou si užívat do jedničky, připomínám, že béčko vyhrálo loni druhou třídu s bilancí 30 výher za 30 zápasů. 

Dobře se tedy vyspěte. :D

Já pískám v Břeclavi zápas v 11:45, na druhou stranu tam hraje Velké Meziříčí, takže si myslím, že s urychlením dvojzápasu a krácením přestávek bych mohl dorazit včas, převlékat se nebudu, takže snad zápis mstihnu pořešit, dresy jsme pro jistotu dal k Marovi Sedláčkovi. 

Očekávání: Nejsme ještě sehraní s klukama z Rakvic, v bráně bude Julek, který stihl myslím jen jeden trénink, takže bych byl za dva body hodně rád. 

Předpokládaná sestava:

Brána: Julek Poloni

Obrana: David Pátek, Marek Rouzek, Radek Pátek (Mustapha Aboulaiche)

Útok: Marek Sedláček, Marek Dolák, Lukáš Rástočný, Michael Ruber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Důležitost: vysoká
Maximální účast:9 spoluhráčů
Zúčastnili se (7) David Pátek, Marek Sedláček, Michael Ruber, Radek Pátek (host od David Pátek), Július Polóni, Marek Rouzek, Marek Dolák
Nezúčastnili se (3) Martin Pátek, Jiří Juřena, Jan Kotoul
Zadal:David Pátek, 5. 9. 2013, 11:18
Možnosti

Komentáře k této akci