Sport Eden Beroun

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sport Eden Beroun dokumenty a články 5. a 6. turnaj - Králův Dvůr a Kladno

Sport Eden Beroun – článek 5. a 6. turnaj - Králův Dvůr a Kladno

Možné akce:
profilové foto Lukáš Randa
Lukáš Randa

5. a 6. turnaj - Králův Dvůr a Kladno

Vytvořeno:16. 12. 2010, 13:24
Autor:Lukáš Randa
Možnosti
Anotace:

V neděli 14. 11. měla naše liga závratných výšin na programu další 2 zápasy, tentokrát byli na programu soupeři ze středu tabulky – Neo a Skeletons Praha a hala v Králově Dvoře. Omlouvám se tímto za zpoždění s reportáží, způsobené enormním předvánočním pracovním vytížením a absencí zápisu. Delší časový odstup také zapříčinil strohost blogu, následující příspěvky už snad zase budou ve starých kolejích :)

Úvod zápas s Neo se příliš nevydařil, nedovedu si to vysvětlit jinak než tím, že tým byl z mé absence (způsobené zraněním) tak rozhozen, že se první polovinu utkání pouze hledal, tedy zoufale hledal zejména mně, hráče, který vnese do organizace obranné hry řád :-))) Jen to mohlo být důvodem toho, že vše dospělo až do průběžného výsledku 1:4 a stavu, kdy se na to prostě nedalo koukat :-) Čestný úspěch zaznamenal na konci první třetiny z brejku Chlapeček. Tato superstar se už asi na předvedenou hru nemohla koukat, protože jeho druhý gól na konci druhé třetiny nastartoval obrat, o kterém si králodvorští povaleči budou ještě léta vyprávět. Do poslední třetiny totiž nastupoval Eden za stavu 2:4, ale dvě střely Sajmona v rozmezí šesti minut zapříčinily vyrovnání, Chlapeček propálil gólmana od půlky a poprvé jsme vedli, a v posledních minutách Kuba Huml obral obránce o míček a rychlým blafákem nedal brankáři šanci. Konečné skóre se tedy po smršti ve 3. třetině zastavilo na 6:4 a mohli jsme slavit, zejména díky výkonu prvního úroku Kuba – Sajmon – Chlapeček, první opravdu vydřené vítězství v sezoně.

Úvod zápasu se Skeletons se od předchozího lišil jako Šmatli od Máry Tláskala (v hlučnosti). Už od začátku se jednalo o exhibici, když skóre otevřel v 6. minutě v přesilovce Chlapeček, následně se trefil Sajmon, 2x Kuba Huml, Rambi, opět Sajmon a Chlapeček, po dvou třetinách tedy svítilo na ukazateli skóre 7:0. Ve třetí třetině už došlo k uspokojení a k následnému povolení tlaku, tedy soupeři se podařilo několikrát utéct a 3x překonat Máru v naší brance, ale k dovršení první desítky v historii přesto došlo, když se ještě do konce zápasu trefil Ríša a 2x Chlapeček.  

Sestava:

B. Huml (1. zápas),  M. Černý (2. zápas) – Tláskal, Tuček, Olšiak, Šmatlák – Šimon, Leipert,  J. Huml, Mertl, Rambousek, R. Černý.

Výsledky:

Sport Eden Beroun – Neo   6:4  (1:2, 1:2, 4:0)

Branky: 3x Leipert (-, J. Huml, Tláskal), 2x Šimon, J. Huml

Vyloučení: Tuček 2 min (blokování hokejky)

 

Sport Eden Beroun – Skeletons Praha   10:3  (3:0, 4:0, 3:3)

Branky: 4x Leipert (Tuček, J. Huml, -, Tláskal), 2x Šimon (J. Huml, Tláskal), 2x J. Huml (Tláskal, Šimon), Rambousek (R. Černý), R. Černý (Rambousek)

Vyloučení: Leipert 2 min (nesportovní chování)

 

V sobotu 4. 12. 2010 nás čekali další dva soupeři, tentokrát poslední a předposlední tým tabulky, FBC Lynx a Fbš Bohemians D. Jeli jsme si tedy na Kladno pro 6 bodů, tentokrát už i se mnou v sestavě, což bylo samozřejmě hned znát :-)

Ačkoliv úvodní zápas s FBC Lynx začínal už v mrazivých 8 hodin, do provozní teploty jsme se dostali rychle, zejména Ríša, který 2x po spolupráci s Rambim vzal soupeři jakékoliv naděje na přijatelný výsledek hned v zárodku. Do konce první třetiny se sice 2x trefil i snaživý soupeř, další góly však ještě přidal 2x Kuba Huml, Karel a Chlapeček. Hned po 17 vteřinách druhé třetiny dovršil hattrick Ríša, po chvíli se trefil Rambi a v úvodu 3. třetiny Sajmon s pomocí obránce přeloboval brankáře od mantinelu. Následně Ríša zaznamenal svůj 4. a 5. gól, hattrick dovršil i Kuba Huml a trefil se i střídačkový žolík Sofi. Konečný výsledek – 13:3. Potěšující je, že v tomto zápase zaúřadovaly narozdíl od předchozího turnaje oba útoky a konečně se chytil hlavně Ríša s pěknými 5+1. Za zmínku stojí snad jen něžný Karlův pád na středu hřiště, když dobu od počátku pádu do úplného spadnutí na zem by mu mohly závidět snad i obě věže World Trade Center :-)

Odpoledne nás ještě čekalo beznadějně poslední déčko Bohemky, které hned v první třetině čistým hattrickem sestřelil Ríša, ve druhé třetině skóre postupně navýšil Rambi, Kuba Huml, Karel z trestného střílení a Chlapeček. Ve třetí třetině ještě zvýšil Sajmon, Ríša, přesilovkovou bombou Mára Tláskal, Kuba Huml a jemnou tečí Karel :-) V poslední třetině jsme už pomalu mysleli na čisté konto pro Bohouše, nicméně závistivý Sajmon, který byl údajně v juniorském věku neúspěšným brankářem, ho jako jediný Bohoušovi nepřál :-) Ukazatel se zastavil na stavu 12:1. Za zmínku stojí snad jen Chlapečkovo promáchnutí hodinu avizované střely nebo Márovo obhození obránce o mantinel ve stylu „Ovečkin“, avšak bez kýženého efektu :-))

Po tomto víkendu jsme se posunuli na 3. místo s jednobodovou ztrátou na druhý Radotín, šance na postup hned v první sezoně začala nabírat reálné obrysy. Mnohé napoví nedělní zápas s prvním, dosud neporaženým, Olympem.

 

Sestava:

M. Černý (1. zápas), B. Huml (2. zápas),   – Tláskal, Tuček, Šmatlák, Randa – Šimon, Leipert,  J. Huml, Mertl, Rambousek, R. Černý, Sofroňk.

 

Výsledky:

Sport Eden Beroun – FBC Lynx   13:3  (6:2, 2:1, 5:0)

Branky: 5x R. Černý (5x Rambousek), 3x J. Huml (2x Šimon), Mertl (Šmatlák), Leipert (Šimon), Rambousek, Šimon, Sofroňk (R. Černý)

Vyloučení: R. Černý 2 min (blokování hokejky)

 

Sport Eden Beroun – Fbš Bohemians BANG team D   12:1  (3:0, 4:0, 5:1)

Branky: 4x R. Černý (3x Rambousek, 1x Mertl), 2x J. Huml (Leipert, Sofroňk), 2x Mertl (-, Randa), Rambousek (Tuček), Leipert (Tuček), Šimon (Leipert), Tláskal

 

Vyloučení: -

 

Bodování:

                                      Z             G            A             B             TM

Jan Rambousek   Ú           9             5             14           19             0

Jan Šimon           Ú           9           13             5             18             0

Jakub Huml        Ú            9           12             6             18             0

Lukáš Leipert     Ú             9           12             5             17            4

Richard Černý      Ú           6           10             3              13            2 

Karel Mertl         Ú             9            6             1                7            2

Marek Tláskal     O            5            1             5                6             0

Daniel Tuček       Ú            8            0             4               4             2

Jan Sofroňk        Ú             7            2             1              3             0

Lukáš Randa      O             7            0             3              3             5

Zdeněk Medřický O             2            0             1              1             0

David Šmatlák    O             7             0             1              1             0

Lukáš Hlávka      O            2             0             0              0             0

Michal Škadra     O            2             0             0              0             0

Martin Olšiak     O             7             0             0              0             2

 

Brankáři:                                 Z            G          průměr       v-r-p     

Marek Černý                             5             12             2,4          4-0-1

Bohumil Huml                          4             14             3,5          2-1-1    

 

Randič

Komentáře k tomuto článku