Sport Eden Beroun

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sport Eden Beroun dokumenty a články 7,5. turnaj - Chodov 9.1.2011

Sport Eden Beroun – článek 7,5. turnaj - Chodov 9.1.2011

Možné akce:
profilové foto Lukáš Randa
Lukáš Randa

7,5. turnaj - Chodov 9.1.2011

Vytvořeno:10. 1. 2011, 14:53
Autor:Lukáš Randa
Možnosti
Anotace:

V neděli 9. 1. 2011 se nám naše soutěž definitivně překlopila do své druhé poloviny a my nastoupili poprvé v novém roce opět do zbraně. I tentokrát jsme byli značně oslabeni, když zejména absence Rambiho byla znát, chyběl i kapitán Karel, sniper Tlásky a dlouhodobě Zdenda Medřický. Prvním soupeřem nám na Chodově byl druhý tým tabulky a adept na postup Buldoci Radotín, se kterým jsme v prvním měření sil prohráli 0:3 a který jsme tentokrát museli porazit, abychom si uchovali naději na postup do vyšší soutěže.

Start do utkání jsme měli vynikající, když se hned po úvodním buly první útok propracoval do blízkosti branky Radotína, Chlapeček se dostal s míčkem za branku a překvapivě, což nebývá jeho zvykem, přihrál někomu na střelu a včas :-) Tentokrát jsem byl tím šťastlivcem já (Randič) a z prostoru „mezi kruhy“ neměl gólman na příklep nad rameno šanci – 1:0. I po tomto gólu jsme hráli aktivně, zodpovědně bránili a ubránili i oslabení po faulu Olšiho. Vytvořili jsme si ještě řadu šancí, žádná střela se ale už do konce třetiny neujala. Naopak Radotínu se podařilo ještě před koncem třetiny vyrovnat, první část tedy končila za stavu 1:1. Hned 20 vteřin po začátku třetiny druhé rozehrával soupeř ve větší vzdálenosti od naší branky trestný úder a následná střela zapadla Márovi, který měl zakrytý výhled, do branky – 1:2. Pět minut nato ale zamkl náš druhý útok soupeře před jeho brankou a výsledkem bylo vyrovnání, když se Šmatliho střela otřela o Ríšu – 2:2. Pár vteřin před koncem třetiny ale zůstal před brankou nepokrytý útočník Radotína, zblízka o tyčku změnil skóre na 2:3 a opět jsme museli dotahovat – 2:3.Vyrovnání jsme se dočkali v úvodu třetí třetiny, kdy Chlapeček opět zatáhl míček za branku a nalil před brankou Tůčovi, který se zblízka střelou do růžku nemýlil – 3:3. Dvě minuty nato ale Chlapeček fauloval v šanci unikajícího útočníka Radotína a rozhodčí nařídil trestné střílení. To sice Mára výborným zákrokem vyrazil nad branku, ale následnou přesilovku už soupeř šest minut před koncem zápasu využil – 3:4. V závěru jsme Radotín i díky další přesilovce zatlačili před jeho branku, ale prostřelit brankáře se nám však stále nedařilo. V posledních minutách jsme si vzali time-out, odvolali Máru z branky a v 6 proti 5 se snažili vyrovnat, což se nám nakonec po závaru podařilo, když Šmatli napálil bekendem skákající míček a ten se 21 vteřin před koncem zápasu zastavil až v síti – 4:4.

Vstup do druhého zápasu proti Koleje Slovan byl s prvním zápasem nesrovnatelný. Hned ve druhé minutě zapadlo za brankovou čáru nahození do brankoviště a v deváté minutě zastavil rychlý brejk soupeře vysokou holí v šanci Kuba Huml a rozhodčí nařídili trestné střílení, které exekutor střelou nad rameno Bohouše proměnil – 0:2. Ještě předtím ale zahráli v brankovišti obránci soupeře a následovalo trestné střílení i v náš prospěch, Sajmonovi se však nájezd nepovedl a brankář ani nemusel zasahovat. Sajmon si však náladu spravil několik vteřin před koncem první třetiny, když usměrnil do branky prudkou nahrávku od Kuby Humla – 1:2. Do třetí třetiny jsme nastoupili jako vyměnění, když nejprve Sajmon vyrovnal po spolupráci s Chlapečkem, poprvé nás dostal do vedení schovanou střelou „pod víko“ Olši a minutu nato proměnil se štěstím přesilovku Chlapeček, když si jeho střelu do odkryté branky srazil do sítě přesunující se brankář – 4:2. Třetí třetinu jsme však nezvládli. Inkasovali jsme prakticky okamžitě po úvodním prohraném buly a rychlém výpadu do naší obrany – 4:3. Sice prakticky hned z protiútoku Kuba Huml opět zvýšil na dvoubrankový rozdíl, ale poté putoval za katr Šmatli a hned z rozehrávky od mantinelu propálil Bohouše útočník Slovanu znovu – 5:4. Vzápětí bylo po nedůrazu před naší brankou dorážkou dokonce vyrovnáno. V půlce třetiny Chlapeček sice propálil brankáře po Sajmonově nahrávce a strhl vedení opět na naši stranu, opět ale přišel náš tradiční výpadek a dovolili jsme soupeři vyrovnání na 6:6. Ani to však nebylo všechno, v předposlední minutě střílel útočník soupeře golfákem z pravé strany a já střelu zkušeně nadzvedl bokem mimo dosah Bohouše – 6:7. Naštěstí ale power-play tentokrát byla naší silnou stránkou, po sérii našich střel po obrovském závaru se devět vteřin před koncem dostal na středu k odraženému míčku Kuba Huml a napálil ho do sítě – 7:7. Takhle infarktovou neděli už jsme dlouho nezažili..

Po dvou remízách v řadě jsme se tedy udrželi na 4. místě, a protože body ztratili i naši nejbližší soupeři, na místo třetí ztrácíme jeden bod a na druhé místo, které je postupové, stále ztrácíme bodů šest. Do konce letošní ligy hrajeme ještě o 21 bodů (zbývá 7 zápasů), a tak se naše naděje na postup posunuly sice do roviny teorie, ale nikde není psáno, že teď už nevyhrajeme všechno :-)

 

Sestava:

M. Černý (1. zápas), B. Huml (2. zápas)  – Šmatlák, Randa, Olšiak – Šimon, Leipert,  J. Huml, R. Černý, Tuček, Sofroňk.

Výsledky:

Sport Eden Beroun – Fbk Buldoci GOP Radotín   4:4  (1:1, 1:2, 2:1)

Branky: Randa (Leipert), R. Černý (Šmatlák), Tuček (Leipert), Šmatlák (Leipert)

Vyloučení: Olšiak 2 min. (nedovolené bránění), Leipert 2 min. (sekání)

 

Sport Eden Beroun – Fbc Koleje Slovan   7:7  (1:2, 3:0, 3:5)

Branky: Šimon 2 (J. Huml, Leipert), Leipert 2 (-, Šimon), J. Huml 2 (Leipert, -), Olšiak (Tuček)

Vyloučení: Šmatlák 2 min (sekání)

 

Bodování:

                                               Z         G         A         B         TM

Lukáš Leipert               Ú         13        15        12        27        10

Jan Šimon                   Ú         13        17        7          24        0

Jakub Huml                 Ú         13        14        7          21        0

Jan Rambousek           Ú          9         5          14        19        0

Richard Černý              Ú          8         11        3          14        2 

Karel Mertl                  Ú         11          6          1          7         4

Marek Tláskal             O           7          1          5          6         2

Daniel Tuček              Ú          12          1          5          6         4

Lukáš Randa              O          11          2          3          5         7

Jan Sofroňk                Ú          11          2          2          4         2

David Šmatlák           O           11          1          2          3         2

Martin Olšiak             O           11          1          0          1         8

Zdeněk Medřický       O             2           0          1          1         0

Lukáš Hlávka             O            2           0          0          0         0

Michal Škadra            O             2           0          0          0         0

 

 

Brankáři:                                       Z            G          průměr       v-r-p     

 

Marek Černý                          7          21        3,00     4-1-2

Bohumil Huml                        6          25        4,17     2-2-2    

 

 

 

Komentáře k tomuto článku