Sport Eden Beroun

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sport Eden Beroun dokumenty a články 7. turnaj - Kunratice

Sport Eden Beroun – článek 7. turnaj - Kunratice

Možné akce:
profilové foto Lukáš Randa
Lukáš Randa

7. turnaj - Kunratice

Vytvořeno:23. 12. 2010, 15:23   (upraveno 23. 12. 2010, 15:25)
Autor:Lukáš Randa
Možnosti
Anotace:

V neděli 19. 12. 2010 jsme se letos naposledy sešli ke svedení dalších dvou nelítostných bitev v rámci prestižní 6. pralesní. Tentokrát nás hostila hala v Kunraticích (jak jsme záhy zjistili, je to jen malá ves), a to už v neuvěřitelných 8 hodin ráno. Čekal nás lídr tabulky, po půlce sezony dosud neporažený tým Olymp Praha, a vzhledem k absenci tahounů Rambiho a Ríši také velmi těžký úkol. Do první třetiny jsme naskočili neohroženě, koncentrovaně jsme bránili a držel nás Mára v brance, který v 7. minutě po Olšiho fotbalovém skluzu, kterým sebral Olympu gólovou šanci, úspěšně čelil i trestnému střílení. Úspěšně jsme ubránili i dvě oslabení, a tak na první gól zápasu si diváci museli počkat až do 11. minuty, kdy Chlapeček našel Sajmona a ten si upevnil postavení nejlepšího střelce Edenu. První třetina tedy po našem dobrém výkonu skončila 1:0, to jsme však ještě netušili, co nás čeká ve třetině druhé. Olymp totiž zvýšil aktivitu a začal nás vzadu prakticky neustále přečíslovat. Z toho pramenilo po dvou minutách vyrovnání a pak naše černá chvilka, kdy jsme v rozmezí minuty a 20 vteřin inkasovali hned 3x v řadě. Hned začátkem třetí třetiny vykřesal naději po spolupráci se Sajmonem Chlapeček, ale minutu před koncem zápasu skóre definitivně pečetil v přesilovce při Tůčově vyloučení soupeř – 2:5.


Ve druhém utkání nás čekal Poison, se kterým jsme v úvodním zápase sezony vydřeli remízu 6:6. Začátek zápasu se nám ale příliš nepovedl, nemohli jsme se dostat do hry a kupili chybu za chybou. K tomu se hned ve 3. minutě nechal vyloučit Chlapeček a ve druhé minutě oslabení prostřelil Bohouše dělovkou „od modré“ obránce soupeře – 0:1. Následně se nechal Chlapeček vyloučit znovu, nedokázali jsme se za celou třetinu pořádně dostat do tlaku, a tak jsme do konce třetiny vyrovnat nedokázali. Nástup do druhé třetiny nebyl o moc lepší, když hned ze začátku Poison odskočil už na rozdíl dvou branek – 0:2. To nás trochu probudilo, zvýšili jsme aktivitu, začali mnohem víc útočit a zahájili jsme jízdu za vyrovnáním. Hned ve 4. minutě jsme po rychlém výpadu přečíslili obranu soupeře, Sofi mi nalil „mezi kruhy“ a moje dělovka Karlovou nalomenou hokejkou trefila brankáře do ramene a obloučkem zapadla do branky – 1:2 :) Pak sice Karel zezadu lehce poškádlil unikajícího útočníka tak, že rozhodčí nařídil trestné střílení, Bohouš si ale zkušeně postavil branku, když ho zachránila tyč. Vytoužené vyrovnání pak zařídila osvědčená spolupráce nahrávajícího Chlapečka a střílejícího Sajmona, druhá třetina tedy skončila za stavu 2:2. Ve třetí třetině ale přišel další kolaps, stejně jako v prvním zápase, a v rozmezí jedné minuty jsme 2x dostali gól, z toho ve druhém případě dokonce ve vlastní přesilovce střelou z dálky – 2:4. Když jsem další minutu nato sundal útočníka, který se řítil sám na Bohouše, i já, a rozhodčí nařídil další trestné střílení, vypadalo to na konec nadějí. Bohouš ale nájezd chytil a nám se v posledních minutách zápasu naskytla možnost závěrečné power-play dokonce v poměru 6 na 3. Ten den nám však nebyli bohové nakloněni, protože nejen že jsme gól nedali, ale první vracející se hráč z trestné lavice navíc zachytil naší přihrávku a z půlky hřiště trefil prázdnou branku – 2:5.


Nutno podotknout, že jsme se tak trochu porazili sami, protože tento soupeř by měl být v našich silách i v oslabené sestavě, ale zápas jsme opět nezvládli, zejména díky kolapsu v poslední třetině.


Co tedy dodat? Toto dvoukolo se nám absolutně nepovedlo, bylo zatím nejhorší v sezoně, hráli jsme pořád ve čtyřech a ukázalo se, že absence Rambiho s Ríšou způsobila větší oslabení, než by tomu mělo být. Postupové místo se nám náhle po víkendu z 1 bodu vzdálilo na 7 bodů, protože druhý Radotín měl plný bodový zisk, takže v příštím zápase ho musíme bezpodmínečně porazit a pokud se nám to nepovede, naše postupové naděje se rázem ocitnou spíše v rovině teoretické.

Sestava:
M. Černý (1. zápas), B. Huml (2. zápas) – Šmatlák, Tláskal, Olšiak, Randa – Šimon, Leipert, Sofroňk,  J. Huml, Mertl, Tuček.

Výsledky:
Sport Eden Beroun – Fbk Olymp Praha   2:5   (1:0, 0:4, 1:1)


Branky: Šimon (Leipert), Leipert (Šimon)

Vyloučení: Olšiak 4 min. (hra na zemi, opakované přestupky), Sofroňk 2 min. (špatné střídání), Tuček 2 min. (hrubost).

 

Sport Eden Beroun – Poison   2:5  (0:1, 2:1, 0:3)


Branky: Randa (Sofroňk), Šimon (Leipert)


Vyloučení: Leipert 4 min. (sekání), Mertl 2 min. (blokování hokejky), Randa 2 min. (podražení), Tláskal 2 min. (vrážení)


Bodování:
                              Z      G     A      B   TM
Jan Šimon          Ú     11  15     6     21      0
Lukáš Leipert      Ú     11  13     7     20      8
Jan Rambousek    Ú     9   5   14     19      0
Jakub Huml         Ú    11   12    6     18      0
Richard Černý       Ú     6   10    3     13      2
Karel Mertl          Ú     11    6     1      7      4
Marek Tláskal      O      7    1     5      6      2
Jan Sofroňk         Ú      9    2     2      4      2
Lukáš Randa       O      9    1     3      4      7
Daniel Tuček        Ú    10    0     4      4      4
Zdeněk Medřický  O      2    0     1      1      0
David Šmatlák     O      9    0     1      1      0
Lukáš Hlávka       O      2    0     0      0     0
Michal Škadra      O      2    0     0      0      0
Martin Olšiak      O       9    0     0      0      6
 
 
Brankáři:                           Z         G      průměr      v-r-p     
 
Marek Černý                       6        17       2,83      4-0-2
Bohumil Huml                     5        18        3,6       2-1-2   

 

Randič

Komentáře k tomuto článku