Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 03 Až třetí zápas přinesl Fitcentru první body - těsně zdolal Příluku!

Fitcentrum Litomyšl – článek 03 Až třetí zápas přinesl Fitcentru první body - těsně zdolal Příluku!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Až třetí zápas přinesl Fitcentru první body - těsně zdolal Příluku!

Vytvořeno:10. 2. 2022, 15:10
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Dva bezbodoví soupeři se utkali v dalším kole litomyšlské soutěže. Fitcentrum, stejně jako jeho soupeř Příluka, chtěli konečně bodovat a tomu také odpovídal průběh vyrovnaného zápasu. Větší snahu získat body nakonec ukázalo Fitcentrum a po těsném výsledku se mohlo radovat z první letošní výhry v obnovené soutěži.

Fitcentrum Litomyšl - HC Příluka 4:3 (0:0, 2:2, 2:1)

   Úvodní třetina se nesla v oboustranném útočení, když více příležitostí měla Příluka. Brankář Peterka se ale činil a střelci soupeře se dlouho nemohli prosadit.

   Až ve druhé části, ve 21. minutě ale Fitcentrum ztratilo za brankou puk, kde ho vybojoval Vojtěch Andrle a předložil ho před branku nehlídanému Pavlu Šmejdovi a ten už mířil přesně - 0:1. Na začátku 23. minuty byl vyloučen za hákování Libor Kučera a Fitcentrum muselo čelit početní výhodě soupeře. Ten nakonec nabízenou příležitost využil, když z pravé strany od mantinelu našel Martin Cibulka Michala Šimka a ten pohotově zametl puk k tyči - 0:2. Fitcentrum to ale nepoložilo. Po rychlém brejku Vladimíra Vilímka a jeho přihrávce zpoza branky mířil přesně pod horní tyč Michael Resler a snížil na 1:2. Ve 30. minutě se nabídla přesilovka pro Fitcentrum, když za podražení šel ,,sedět" Vojtěch Andrle. Přesně za minutu bylo vyrovnáno, když přihrávku Michaela Reslera před branku poslal za záda brankáře Kulhavého nadvakrát důrazný Petr Dobiáš - 2:2.

   Hned v úvodu třetího dějství (ve 33. minutě) po pasu Toáše Lesáka najel do třetiny Martin Dobeš a jeho dalekonosná střela skončila k překvapení všech za zády brankáře Dominika Kulhavého a Fitcentrum šlo do vedení - 3:2. Ve 39. minutě ale zachytil přihrávku Martina Dobeše bohužel Michal Šimek, poslal puk před branku, kde ho za záda Pavla Peterky usměrnil nohou Vojtěch Andrle - 3:3. Nepomohly prostesty, rozhodčí sice dlouhou dobu váhal, ale nakonec branku uznal. Ve 45. minutě vyhrál vhazování v útočném pásmu Michael Resler a následnou střelu Martina Kudy dorazil za záda Kulhavého Petr Dobiáš a vrátil tak Fitcentru vedení - 4:3. To nakonec vydrželo až do poslední sekundy.

  Fakta - branky: Petr Dobiáš 2, Michael Resler, Martin Dobeš - Pavel Šmejda, Michal Šimek, Vojtěch Andrle. Asistence: Vladimír Vilímek, Michael Resler, Tomáš Lesák, Martin Kuda - Vojtěch Andrle, Martin Cibulka, Michal Šimek. Vyloučení: 3:3, využití: 1:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: ???- Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Dobeš, Tomáš Lesák, Martin Hapala, Libor Štegner, Michael Resler (2), Petr Dobiáš, Martin Kuda, Vladimír Vilímek, Zdeněk Hájek (2), Libor Kučera (2). Sestava - HC Příluka: Dominik Kulhavý - Michal Šimek (2), Vojtěch Andrle (2), Martin Cibulka, Milan Drahoš, Marek Josefy, Ladislav Šplíchal, Vladimír Jerlínek, David Král, Luboš Dostál, Pavel Šmejda, Petr Stejskal (2), Vojtěch Kouřil, Martin Renza.

Komentáře k tomuto článku