Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 04 Brankový finiš ve třetí třetině už Fitcentrum nedotáhlo k bodovému zisku!

Fitcentrum Litomyšl – článek 04 Brankový finiš ve třetí třetině už Fitcentrum nedotáhlo k bodovému zisku!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Brankový finiš ve třetí třetině už Fitcentrum nedotáhlo k bodovému zisku!

Vytvořeno:12. 11. 2019, 7:47   (upraveno 12. 11. 2019, 7:54)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším duelu se Fitcentrum utkalo se staronovým nováčkem soutěže se soupeřem s Jeníšovic. Fitcentrum zcela propadlo v prostředním dějství, kdy inkasovalo čtyři branky a ani finiš v závěru a hattrick Miroslava Reslera prohru neoddálil, a tak se zatím Fitcentrum krčí v tabulce na nelichotivé předposlední příčce.

Fitcentrum Litomyšl - HC Jeníšovice 5:6 (2:2, 0:4, 3:0)

Litomyšlský celek vstoupil do zápasu velmi dobře a už po třiačtyřiceti sekundách vedl rychlou brankou Libora Kučery - 1:0. Vedení vydrželo do 10. minuty, kdy po přihrávce Filipa Staňka vyrovnal Roman Šmejda ml. - 1:1. V 11. minutě po akci Miroslava Reslera ale Fitcentru vrátil vedení Radek Vašátko - 2:1. V 15. minutě se ale prosadil Vladimír Krása a z jeho asistence srovnal stav Leoš Pek - 2:2. Ve druhé třetině ale Fitcentrum zcela propadlo. Ve 20. minutě dokonal obrat po přihrávce Petra Stacha Roman Šmejda ml. - 2:3. Ve 22. minutě pak po přihrávce Romana Šmejdy st, zvýšil Zdeněk Chvojka na 2:4. Ve 25. minutě se prosadil Jan Novák a po jeho přihrávce se trefil Leoš Pek - 2:5. Ve 31. minutě pak dokonal tragickou desetiminutovku dokončeným hattrickem Roman Šmejda ml. po spolupráci s Filipem Staňkem - 2:6. Do třetí části vstoupilo Fitcentrum jako vyměněné. Ve 35. minutě se individálně prosadil Miroslav Resler a snížil na 3:6. Ve 39. minutě pak Miroslav Resler přidal další branku na 4:6. Ve 46. minutě pak po spolupráci s Martinem Hapalou Miroslav Resler dokonal svůj hattrick - 5:6. Víc branek už bohužel nepadlo, a tak vyšlo Fitcentrum opět bodově naprázdno.

Fakta - branky: Miroslav Resler 3, Libor Kučera, Radek Vašátko - Roman Šmejda ml. 3, Leoš Pek 2, Zdeněk Chvojka. Asistence: Miroslav Resler, Martin Hapala - Filip Staněk 2, Vladimír Krása, Petr Stach, Roman Šmejda st., Jan Novák, Vyloučení: 5:3, využití: 0:0, v oslabení: 0:0.Rozhodčí: ???, Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Dobeš (4), Libor Cach, Miroslav Resler, Martin Hapala, Radek Vašátko, Tomáš Lesák, Jiří Drobný (2), Martin Kudrna (4), Martin Kuda, Libor Kučera. Sestava - HC Jeníšovice: Vladimír Zajíček - Milan Bárta, Zdeněk Chvojka, Michal Kapitola (2), Vladimír Krása, Ladislav Novák, Jan Novák, Leoš Pek, Milan Stach, Petr Stach (4), Filip Staněk, Roman Šmejda st., Roman Šmejda ml., Jaroslav Šrůt.

Komentáře k tomuto článku