Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 04 Favorit z Vysokého Mýta byl nad síly hráčů Fitcentra

Fitcentrum Litomyšl – článek 04 Favorit z Vysokého Mýta byl nad síly hráčů Fitcentra

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Favorit z Vysokého Mýta byl nad síly hráčů Fitcentra

Vytvořeno:11. 11. 2021, 7:13   (upraveno 11. 11. 2021, 7:38)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Dalším soupeřem Fitcentra byl několikanásobný vítěz této soutěže, a to Vysoké Mýto. Již od prvních minut bylo Vysoké Mýto nebezpečnější u branky Fitcentra. Až do 21. minuty se Fitcentrum drželo a stav na ukazateli skóre byl nerozhodný 2:2. Pak ale začali úřadovat střelci Vysokého Mýta a nakonec to dotáhli až na desítku. Výsledek pro Fitcentrum krutý, ale nutno dodat, že zasloužený...

Fitcentrum Litomyšl - HC Vysoké Mýto 4:10 (1:2, 1:5, 2:3)

   Skóre bohužel načal z jasného postavení mimo hru Miloslav Štorek po nahrávce Michala Netolického - 0:1. Ve 14. minutě se pak prosadil z nahrávky Michala Nespěšného Ivan Kos - 0:2. Naštěstí to hráče Fitcentra nijak nepoznamenalo a čtrnáct sekund před koncem třetiny poslal Dušan Schlögl pas na Michaela Reslera, ten prodloužil puk na Miroslava Reslera, který skrytou střelou přes obránce překonal brankáře Zdeňka Kotláře - 1:2.

   Hned v úvodu druhé části ve 42. sekundě hry zabojoval Martin Kudrna v útočném pásmu soupeře a jeho přihrávku z rohu před branku zužitkoval z otočky Michael Resler a vyrovnal na 2:2. Vysoké Mýto našlo odpověď už na začátku 21. minuty, kdy asistenci Ivana Kose proměnil ve vedoucí branku Michal Netolický - 2:3. To byl povel k rozjetí střeleckého koncertu soupeře. Ve 24. minutě se prosadil nejlepší hráč na hřišti Michal Nespěšný po spolupráci s Michalem Netolickým - 2:4. Ve 27. minutě pak střelu Michala Nespěšného dorážel za záda Pavla Peterky Pavel Dolníček - 2:5. Fitcentru se hra nedařila, hráči dělali zbytečné chyby v obranné fázi, kdy útok nebyl zrovna moc nápomocen přetížené obraně. A soupeř toho dál využíval. Ve 28. minutě byl Pavel Peterka opět úspěšný proti střele Ivana Kose, ale proti dorážce Michala Netolického již ne - 2:6. Hrůzostrašnou druhou část pak uzavřel ve 31. minutě nádhernou střelou do růžku Michal Nespěšný po spolupráci s Ivanem Kosem - 2:7.

   O krátké přestávce si hráči Fitcentra vytkli chyby, řekli si taktiku do poslední části a hra se změnila. Ve 33. minutě po nahrávce Michaela Reslera nabruslil do třetiny Vysokého Mýta Martin Kudrna a hned za modrou vypálil skákavou střelu na branku Zdeňka Kotláře a snížil na 3:7. Ve 36. minutě vybojoval Martin Hapala v útočném pásmu puk a po jeho ideální přihrávce střílel přesně k tyči Michael Resler a snížil na 4:7. To ale bylo ze strany Fitcentra bohužel vše. Další iniciativu převzalo opět Vysoké Mýto. Na konci 42. minuty uvolnil Ivan Koš Michala Netolického a ten odpověděl dokončeným hattrickem na 4:8. Další pohroma přišla ve 44. minutě, kdy střelu Jana Němečka sice Pavel Peterka vyrazil, ale Pavel Dolníček byl opět na správném místě a zvýšil na 4:9. V poslední minutě utkání ještě po akci Michala Netolického skóroval Ivan Koš, když před tím byl neodpískaný faul na Martina Kudrnu - 4:10. To nic nemění na tom, že Vysoké Mýto si výhru zcela zasloužilo. Soupeři gratulujeme!

   Fakta - branky: Michael Resler 2, Miroslav Resler, Martin Kudrna - Michal Netolický 3, Ivan Koš 2, Michal Nespěšný 2, Pavel Dolníček 2, Miloslav Štorek. Asistence: Michael Resler 2, Martin Kudrna, Martin Hapala - Ivan Koš 4, Michal Netolický 3, Michal Nespěšný 2, Jan Němeček. Bez vyloučení. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Hapala, Dušan Schlögl, Miroslav Resler, Michael Resler, Martin Kudrna, Libor Cach, Libor Štegner, Radek Hrnčíř, Martin Kuda, Milan Vičar. Sestava - HC Vysoké Mýto: Zdeněk Kotlář - Jan Syrový, Jaroslav Svoboda, Tomáš Bajer, Michal Břeň, Michal Nespěšný, Ivan Koš, Michal Netolický, Pavel Dolníček, Miloslav Štorek, Jan Němček.

Komentáře k tomuto článku