Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 04 Výkon z minulého utkání s Vysokým Mýtem Fitcentrum s osmičkou hráčů proti Jeníšovicím nepotvrdilo a vysoko prohrálo!

Fitcentrum Litomyšl – článek 04 Výkon z minulého utkání s Vysokým Mýtem Fitcentrum s osmičkou hráčů proti Jeníšovicím nepotvrdilo a vysoko prohrálo!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Výkon z minulého utkání s Vysokým Mýtem Fitcentrum s osmičkou hráčů proti Jeníšovicím nepotvrdilo a vysoko prohrálo!

Vytvořeno:13. 11. 2023, 15:11   (upraveno 20. 2. 2024, 13:27)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po fantastickém výkonu proti Mýtu se čekalo, zda formu Fitcentrum potvrdí i proti Jeníšovicím. Na utkání ale bohužel přicestovalo pouze osm statečných a ti od prvních minut tahali za kratší konec a nakonec po zásluze odešli vysoko poraženi...

Fitcentrum Litomyšl - HC Jeníšovice 3:8 (0:2, 1:3, 2:3)

   První zaváhání Fitcentra přišlo hned v úvodu. Už na konci 3. minuty se prosadil Leoš Pek - 0:1. V 11. minutě pak překonal po akci Zdeňka Chvojky Pavla Peterku i Lukáš Simon - 0:2.

   Druhou část zahájili hráči Jeníšovic brankou ve 23. minutě, kdy využili přesilovku za vyloučení Davida Vomočila. Po přihrávce Romana Šmejdy st. skóroval Michal Kapitola - 0:3. Na začátku 29. minuty po chybě obrany přidal další branku Daniel Moravec po akci  Lukáše Simona - 0:4. Stejný hráč pak překonal Pavla Peterku po další chybě Fitcentra v obranné fázi, když tentokrát mu přihrával Roman Šmerda ml. - 0:5. Až ve 32. minutě přišlo na řadu Fitcentrum.  Ondřej Vašinka vyslal vpřed Martina Dobeše a ten překvapil po zemi z pravé strany Daniela Vannaye v brance Jenišovic a snížil na 1:5.

   V posledním dějství Fitcentrum přidalo a předvedlo lepší výkon. Ve 32. minutě sice ještě Lukáš Simon skóroval po akci Leoše Peka na 1:6, ale ve 37. minutě uvolnil Michael Resler Martina Kudu a ten snížil na 2:6. Na konci 40. minuty ale odpověděl celek Jeníšovic brankou Leoše Peka po asistenci Lukáše Simona na 2:7. Na začátku 43. minuty přihrál před branku Michael Resler a Martin Kuda opět skóroval a upravil stav na 3:7. Na konci 45. minuty se prosadil z jasného postavení mimo hru ještě Zdeněk Chjvojka a upravil tak stav na končených 3:8.

   Fakta - branky: Martin Kuda 2, Martin Dobeš - Daniel Moravec 2. Leoš Pek 2, Lukáš Simon 2, Zdeněk Chvojka, Michal Kapitola. Asistence: Michael Resler 2, Ondřej Vašinka - Lukáš Simon 2, Zdeněk Chvojka, Leoš Pek, Roman Šmejda st., Roman Šmejda ml. Vyloučení: 3:3, využití: 0:1. Rozhodčí: Stach+1. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Dobeš, Lukáš Šváb, Dušan Schlögl, Martin Kudrna, Martin Kuda, Michael Resler (2), Ondřej Vašinka (2), David Vomočil (2). Sestava - HC Jeníšovice: Daniel Vannay - Pavel Brycháček, Zdeněk Chvojka, Michal Kapitola, Daniel Moravec, Leoš Pek, Lukáš Simon (2), Milan Stach (2), Roman Šmejda ml. (2).

Komentáře k tomuto článku