Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 05 Jeníšovice padly i díky hattricku navrátilce Jirky Drobného hlavně až v poslední třetině!

Fitcentrum Litomyšl – článek 05 Jeníšovice padly i díky hattricku navrátilce Jirky Drobného hlavně až v poslední třetině!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Jeníšovice padly i díky hattricku navrátilce Jirky Drobného hlavně až v poslední třetině!

Vytvořeno:15. 11. 2021, 13:40   (upraveno 15. 11. 2021, 14:20)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Velký návrat do mužstva zaznamenal Jirka Drobný, který absentoval kvůli zdravotním potížím. V utkání s nebezpečným celkem Jeníšovic zaznamenal tři branky a dvě asistence a byl hlavním strůjcem vysokého vítězství Fitcentra.

Fitcentrum Litomyšl - HC Jeníšovice 9:2 (1:1, 3:0, 5:1)

   Fitcentrum dobře začalo a už v 5. minutě se vymanilo z úvodního tlaku Jeníšovic a po přihrávce Jirky Drobného poprvé překonal brankáře Jeníšovic Martin Kuda - 1:0. V dalších minutách neviděl rozhodčí jasný gól Michaela Reslera, ale nebyl si jistý ani v další situaci. To na zařátku 14. minuty vyhodil puk z vlastního pásma Michal Kapitola, Daniel Moravec přebruslil Tomáše Lesáka a poradil si i s Pavlem Peterkou a vyrovnal (asi tyč???) na 1:1

   Ve 20. minutě se naskytla Fitcentru přesilová hra a Jiří Drobný si narazil puk s Michaelem Reslerem a propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. Ve 23. minutě  uvolnil Libor Cach na modré Jiřího Drobného a jeho další bomba skončila v síti Jeníšovic - 3:1.  Ve 32. minutě po pěkné kombinaci přihrával Jiří Drobný a z voleje pálil Karel Mifek - 4:1. V další šanci se ocitl opět Karel Mifek, ale jeho branku opět rozhodčí neviděl, a tak se hrálo dál.

   Ve 34. minutě ale prohrál vhazování Míra Resler a Pavel Novotný překvapil i Pavla Peterku - 4:2. To ale bylo naštěstí ze strany Jeníšovic vše, protože Pavel Peterka už předváděl do konce zápasu jen samé dobré zákroky. Ve 39. minutě zabojovali v útočném pásmu Karel Mifek a přihrávající Michael Resler a Jiří Drobný mohl třetí dělovkou dokončit svůj hattrick v utkání 5:2. Za dalších třináct sekund po dalším tlaku Fitcentra přihrál zpoza branky Martin Kuda na najetého Libora Kučeru a ten svým prvním letošním gólem zvýšil na 6:2. Na  začátku 43. minuty poslal vpřed v další početní výhodě Tomáš Lesák Míru Reslera, který se proháčkoval obranou a po blafáku na brankáře zvýšil na 7:2. Na začátku 46. minuty dorážel střelu Karla Mifka od modré za záda brankáře Michael Resler a upravil stav na 8:2. V úplném závěru utkání po pasu Milana Vičara přebruslil Karel Mifek obránce a v pádu šťouchnul do puku, který skončil opět za zády brankáře Vladimíra Zajíčka a upravil tak stav na konečných 9:2.

Góly: Drobný 3, Mífek 2, Kuda, Kučera, Mir. Resler, Mich. Resler - Daniel Moravec, Pavel Novotný. Asistence: Drobný 2, Mich. Resler 2, Lesák, Kuda, Cach, Mífek, Vičar - Michal Kapitola. Vyloučení: 2:3, využití: 2:0. Sestava Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Tomáš Lesák, Libor Štegner, Michael Resler, Miroslav Resler, Karel Mífek, Jiří Drobný (2), Libor Cach, Radek Hrnčíř, Martin Kuda, Libor Kučera (2), Martin Kudrna, Milan Vičar, Jiří Špryňar. Sestava - HC Jeníšovice: Vladimír Zajíček - Milan Bárta, Zdeněk Chvojka, Michal Kapitola, Vladimír Krása, Daniel Moravec (2), Ladislav Novák, Jan Novák (4), Pavel Novotný, Milan Stach, Petr Stach, Roman Šmejda ml., Roman Šmejda st.

Komentáře k tomuto článku