Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 05 Tři body s Prosečí v nových dresech zařídil v závěru Martin Kudrna

Fitcentrum Litomyšl – článek 05 Tři body s Prosečí v nových dresech zařídil v závěru Martin Kudrna

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Tři body s Prosečí v nových dresech zařídil v závěru Martin Kudrna

Vytvořeno:15. 11. 2019, 22:16   (upraveno 8. 2. 2020, 15:04)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Nové dresy konečně dorazily a hned byly pokřtěny třemi body s nepříjemnou Prosečí. Cesta k nim ale byla velmi trnitá a o jejich zisku rozhodl bojovník Martin Kudrna, který se konečně střelecky trefil.

Fitcentrum Litomyšl - HC Proseč 7:6 (1:1, 3:2, 3:3)

Vstup do utkání se Fitcentru vydařil a po přihrávce Milana Vičara vystřelil po zemi Libor Cach a puk skončil za zády gólama Jiřího Elčknera - 1:0. Ve 12. minutě ale Fitcentrum o vedení přišlo, když po akci Jiřího Zvolánka vyrovnal Martin Šplíchal - 1:1.  Hned v úvodu druhé části, v 17. minutě vysunul Michal Novotný opět Martina Šplíchala a ten dokonal obrat Proseče - 1:2. Ve 23. minutě pak po pasu Petra Broulíka ujel František Šplíchal a Proseč vedla už 1:3. Za dalších 23 sekund si ale Fitcentrum vytvořilo velký tlak a vyraženou střelu Milana Vičara dorazil za záda gólmana pohotově Michael Resler - 2:3. Na konci 29. minuty poslal Miroslav Resler do brejku Martina Hapalu a ten nezaváhal a vyrovnal na 3:3. Ve 30. minutě dokonal obrat po přihrávce Martina Kudrny pohotovou střelou Miroslav Resler - 4:3. Třetí část zahájilo Fitcentrum velmi dobře. Ve 33. minutě projel do třetiny Proseče Michael Resler a jeho zpětnou přihrávku před branku poslal za záda jiřího Elčknera Miroslav Resler - 5:3. Za další dvě minuty pak po asistenci Martina Hapaly zvýšil svou letošní premiérovou brankou Martin Kudrna na 6:3. Zdálo se být rozhodnuto, ale opak byl pravdou. Ve 41. minutě totiž uvolnil František Šplíchal Michala Novotného a ten snížil na 6:4. Na konci 43. minuty bylo ještě hůře. Ondřej Hromádka totiž poslal do šance opět Michala Novotného a ten snížil na rozdíl jediné branky - 6:5. Za dalších 14 sekund zachytil přihrávku Michaela Reslera na útočné modré Petr Broulík a vymetl po nrychlém brejku šibenici branky Pavla Peterky - 6:6. V předposlední minutě vybojoval puk Petr Mík a po jeho přiťuknutí pohotově z levé strany vystřel Martin Kudrba a poslal minutu a půl před koncem opět Fitcentrum do vedení - 7:6. Soupeř z Proseče zkusil hru bez brankáře a jen s velkým štěstím neinkasoval další branku. Fitcentrum tedy nakonec vedení udrželo a podruhé letos vyhrálo, když řada šancí zůstala nevyužita.

Fakta - branky: Martin Kudrna 2, Miroslav Resler 2, Michael Resler, Libor Cach, Martin Hapala - Martin Šplíchal 2, Michal Novotný 2, František Šplíchal, Petr Broulík. Asistence: Milan Vičar 2, Miroslav Resler, Martin Kudrna, Michael Resler, Martin Hapala, Petr Mík - Jiří Zvolánek, Michal Novotný, Petr Broulík, František Šplíchal, Ondřej Hromádka. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Michael Resler, Miroslav Resler, Libor Štegner, Milan Vičar, Zdeněk Hájek, Martin Kudrna, Petr Mík, Martin Hapala, Ladislav Češka, Martin Dobeš, Libor Cach. Sestava - HC Proseč: Jiří Elčkner - Václav Beránek st., Petr Broulík, Josef Kvapil, Jiří Zvolánek, Miroslav Housler, Ondřej Hromádka, Václav Beránek ml., Zbyněk Prášek, František Šplíchal, Martin Šplíchal, Michal Novotný, Jan Poslušný.  

Komentáře k tomuto článku