Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 05 Výhru nad Čistou režíroval pětigólový kanonýr David Vomočil!

Fitcentrum Litomyšl – článek 05 Výhru nad Čistou režíroval pětigólový kanonýr David Vomočil!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Výhru nad Čistou režíroval pětigólový kanonýr David Vomočil!

Vytvořeno:20. 11. 2023, 8:17   (upraveno 20. 11. 2023, 8:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším utkání odčinilo Fitcentrum prohru v minulém kole a přestože se nevyvarovalo chybám, tak nakonec přestřílelo Čistou, a to především díky střelecké potenci Davida Vomočila, který se trefil celkem pětkrát!

Fitcentrum Litomyšl - HC Čistá 8:6 (2:2, 4:1, 2:3)

   Už ve 2. minutě využil chyby obránce Čisté David Vomočil a otevřel skóre utkání - 1:0. Na začátku 4. minuty bylo ale vyrovnáno, když přihrávku Miroslava Mikuleckého zužitkoval Lubomír Fryc - 1:1. V 10. minutě ale Michael Resler vybojoval za brankou puk, předložil ho na hůl Davida Vaomočila, který vrátil Fitcentru vedení - 2:1. To ale litomyšlskému celku vydrželo jen do 15. minuty, kdy Daniel Pospíšil tečoval střelu Jaroslava Kmoška a vyrovnal na 2:2. V závěru první třetiny se ještě nešťastně zranil Radek Vašátko a musel odstoupit z utkání.

     Hned po obratu stran v 17. minutě vyhrál ve vlastním obranném pásmu vhazování Michael Resler a David Vomočil přebruslil obránce a dokončil svůj hattrick na 3:2. Na začátku 21. minuty přihrál Ondřej Vašinka na modrou Dušanu Schlöglovi a jeho střela skončila za zády brankáře Petra Pakosty - 4:2. Ve 27. minutě se prosadil pro změnu Martin Kuda, když využil přihrávku Dušana Schlögla - 5:2. Ve 29. minutě se dostali ke slovu i hráči Čisté. Po akci Jiřího Vogela snížil Daniel Pospíšil na 5:3. Ve 31. minutě ale po ideální přihrávce Radima Juruje odpověděl Dušan Schlögl na 6:3.

   Do posledního dějství vstoupila lépe Čistá. Po přihrávce Martina Frňky snížil Jiří Vogel na 6:4. Ve 42. minutě přidala Čistá v eufórii další branku, kterou vsítil po asistenci Daniela Pospíšila Václav Rambousek. Jeho střelu nešťastně tečoval za záda Pavla Peterky Michael Resler - 6:5. S Fitcentrem to vypadalo zle, ale Pavel Peterka byl pozorný. Ve 43. minutě uvolnil Martin Kuda Davida Vomočila a ten odpověděl na 7:5. Ve 46. minutě poslal Martin Dobeš do brejku opět Davida Vomočila, který svým pátým gólem v utkání upravil stav na 8:5. Dvanáct sekund před koncem se ještě prosadil po přihrávce Radka Bělky Martin Chadima a upravil stav se štěstím na konečných 8:6.

  Fakta - branky: David Vomočil 5, Dušan Schlögl 2, Martin Kuda - Daniel Pospíšil 2, Lubomír Fryc, Martin Chadima, Václav Rambousek, Jiří Vogel. Asistence: Michael Resler 2, Martin Dobeš, Radim Juruj, Martin Kuda, Dušan Schlögl, Ondřej Vašinka - Radek Bělka, Martin Frňka, Jaroslav Kmošek, Miroslav Mikulecký, Daniel Pospíšil, Jiří Vogel. Vylpoučení: 0:2, bez využití. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Dobeš, Petr Dobiáš, Dušan Schlögl, Lukáš Šváb, Radim Juruj, Martin Kuda, Michael Resler, Ondřej Vašinka, Radek Vašátko, Milan Vičar, David Vomočil. Sestava - HC Čistá: Petr Pakosta - Radek Bělka, Martin Frňka, Lubomír Fryc, Martin Chadima, Jaroslav Kmošek, Petr Kopecký, Miroslav Mikulecký,  Martin Pecháček (2), Daniel Pospíšil, Václav Rambousek, Martin Ryšan, Jiří Vogel (2), Roman Vomáčka.

Komentáře k tomuto článku