Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 05 Vedení Fitcentra 7:3 soupeř s Proseče málem v závěru zneškodnil...

Fitcentrum Litomyšl – článek 05 Vedení Fitcentra 7:3 soupeř s Proseče málem v závěru zneškodnil...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Vedení Fitcentra 7:3 soupeř s Proseče málem v závěru zneškodnil...

Vytvořeno:24. 2. 2022, 18:55   (upraveno 6. 3. 2022, 22:23)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Fitcentrum zatím v obnovené části nepodává přesvědčivé výkony, ale úvod duelu s Prosečí byl nad míru povedený a po dvou třetinách dokonce Fitcentrum vedlo 7:3!! Z jasné záležitosti bylo nakonec drama a jen s velkým úsilím Fitcentrum výhru nakonec uhájilo!

Fitcentrum Litomyšl - HC Proseč 7:6 (5:2, 2:0, 0:3)

   Uběhlo pouhých 67 sekund, když na své modré uvolnil Tomáš Lesák Michaela Reslera a ten své sólo proměnil střelou pod horní tyč ve vedoucí branku Fitcentra - 1:0. Z vedení se ale neradovalo dlouho. Ve 4. minutě po přihrávce Michala Novotného srovnal stav nejlepší hráč Proseče Michal Vopařil - 1:1. V 5. minutě byl vyloučen za podražení Radim Juruj, ale Proseč si s přesilovkou rady nevěděla. Naopak po přihrávce Milana Vičara vrátil Fitcentru vedení Martin Zatočil - 2:1. Na začátku 9. minuty vyhrál vhazování v obranném pásmu soupeře Michael Resler na Tomáše Lesáka a jeho oblouček doplachtil za záda brankáře Václava Puldy - 3:1Ani další vyloučení Pavla Peterky za zdržování Proseč hned nezužitkovala. Naopak nejdříve na začátku 11. minuty po přihrávce Libora Cacha skóroval Vladimír Vilímek na 4:1. Využití se nakonec ale Proseč dočkala, když ihned po vhazování po asistenci Michala Vopařila snížil Michal Novotný, který trefil horní růžek branky Peterky a snížil na 4:2. V dalších sekundách byl vyloučen Radek Hrnčíř, ale za dalších 14 sekund ujel po pravé straně Zdeněk Hájek a jeho přihrávku proměnil v branku Milan Vičar - 5:2. Početní výhodu ale Proseč znovu nakonec využila, když se po akci Františka Šplíchala skóroval Michal Vopařil - 5:3

   Ve druhé třetině už tolik branek nepadalo. Fitcentrum ale pokračovalo v dobrém výkonu a po akci Martina Hapaly zvýšil střelou od modré Libor Cach na 6:3. Na konci 30. minuty uvolnil Tomáš Lesák Milana Vičara a ten upravil stav na 7:3 a vypadalo to na debakl Proseče.

   Opak byl ale pravdou. Ve 34. minutě po chybě Fitcentra v obranném pásmu vybojoval puk Michal Vopařil a následně Michal Novotný snížil na 7:4. V dalších minutách Proseč vyhazovala puk, který nešťastně trefil tvář Radka Hrnčíře a odnesly to bohužel 3 vyražené zuby. A ve 43. minutě bylo ještě hůř. Opět se Fitcentru nedařilo dostat puk z vlastního pásma a po přihrávce Zbyňka Práška upravil stav na 7:5 Ondřej Hromádka. Proseč byla na koni a už v následující minutě opět vybojoval puk v obranném pásmu Fitcentra Petr Broulík a Zbyněk Prášek snížil na rozdíl jedné branky - 7:6. Následně si Fitcentrum vzalo oddechový stav a po něm se výrazně zlepšilo ve hře a nakonec s vypětím všech sil náskok ubránilo.

   Fakta - branky: Milan Vičar 2, Michael Resler, Tomáš Lesák, Vladimír Vilímek, Libor Cach, Martin Zatočil - Michal Vopařil 2, Michal Novotný 2, Ondřej Hromádka, Zbyněk Prášek. Asistence: Tomáš Lesák 2, Milan Vičar, Michael Resler, Libor Cach, Zdeněk Hájek, Martin Hapala - Michal Vopařil 2, Michal Novotný, František Šplíchal, Zbyněk Prášek, Petr Broulík. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 4:0, využití: 0:2, v oslabení: 3:0. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka (2) - Martin Zatočil, Tomáš Lesák, Libor Cach, Martin Hapala, Petr Dobiáš, Radek Hrnčíř (2), Martin Kuda, Milan Vičar, Michael Resler (2), Zdeněk Hájek, Vladimír Vilímek, Dušan Schlögl, Radim Juruj (2). Sestava - HC Proseč: Václav Pulda - Michal Novotný, Kryštof Hromádka, Josef Kvapil, Jiří Zvolánek, Zbyněk Prášek. František Šplíchal, Ondřej Hromádka, Michal Vopařil, Martin Novotný, Petr Broulík. 

Komentáře k tomuto článku