Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 06 O své výhře rozhodlo Fitcentrum s Rybníkem v posledním dějství!

Fitcentrum Litomyšl – článek 06 O své výhře rozhodlo Fitcentrum s Rybníkem v posledním dějství!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 O své výhře rozhodlo Fitcentrum s Rybníkem v posledním dějství!

Vytvořeno:23. 11. 2019, 18:35   (upraveno 23. 11. 2019, 18:38)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:S celkem Rybníka se Fitcentrum trápilo celé dvě třetiny. Soupeř pečlivě bránil a vyrážel na rychlé protiútoky. Naštěstí v posledním dějství se Fitcentrum třikrát prosadilo a rozhodlo o své další výhře v soutěži!

Fitcentrum Litomyšl – HC Rybník 7:3 (0:1,4:2,2:0)

Úvod Fitcentru vyšel. Vytvořilo si několik slibných příležitostí a největší nakonec spálil Michael Resler, kdy po průniku netrefil prázdnou branku. Šance se chopil soupeř a z první slibné poříležitosti uvolnil zpoza branky Michal Hajzler Tomáše Rába a ten otevřel skóre utkání - 0:1. Ve 21. minutě ale uvolnil Michael Resler Martina Kudrnu a ten pohiotovou střelou vyrovnal na 1:1. Na začátku 24. minuty po asistenci Martina Kudy mířil přesně v přesilovce z úhlu Miroslav Resler a poslal Fitcentrum do vedení - 2:1. Ne nadlouho. Ve 26. minutě po akci Marcela Řeháka vyrovnal Luboš Řehák - 2:2. Ve 29. minutě nahodil Michael Resler obloukem puk na Milana Vičara, který ho posunul před branku, kde si ho obránce nešťastně dokopl za záda brankáře Pavla Šindelky - 3:2. Za necelé dvě minuty se ale prosadil Jiří Fabián a po jeho nahrávce srovnal stav Marcel Řehák - 3:3. Ve 31. minutě se Fitcentrum vytvořilo velký tlak, Martin Kuda propasíroval puk před branku na Michaela Reslera, který v pádu trefil šibenici branky a vrátil Fitcentru vedení - 4:3. Poslední dějství začalo Fitcentrum výborně. Ve 35. minutě zužitkoval přihrávku v početní výhodě Martina Dobeše Martin Kuda a bylo to už 5:3. Ve 43. minutě pak po přihrávce Milana Vičara předvedl nevídané sólo Dušan Schlögl a přidal další branku na 6:3. Zaslouženou výhru pak pečetil ve 48. minutě Martin Hapala po přihrávce Dušana Schlögla - 7:3.

Fakta - branky: Martin Kudrna, Miroslav Resler, Milan Vičar, Michael Resler, Martin Kuda, Dušan Schlögl, Martin Hapala – Tomáš Ráb, Luboš Řehák, Marcel Řehák. Asistence: Martin Kuda 2, Michael Resler 2, Milan Vičar, Martin Dobeš, Dušan Schlögl - Michal Hajsler, Marcel Řehák, Jiří Fabián. Vyloučení: 3:3. Využití: 2:0, v oslabení: 0:0, . Rozhodčí: Vičar ml., ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Dobeš (2), Martin Kudrna (2), Martin Kuda, Martin Hapala, Michael Resler, Libor Kučera, Dušan Schlögl, Milan Vičar, Ladislav Češka, Zdeněk Hájek (2), Jiří Drobný, Miroslav Resler. Sestava - HC Rybník: Pavel Šindelka - Martin Kareš, Michal Hajsler (2), Martin Jedlička (2), Marcel Řehák (2), Luboš Řehák, Tomáš Ráb, Libor Havlíček, Jiří Brožek, Jiří Fabián.

Komentáře k tomuto článku