Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 08 Fitcentrum překvapilo v dohrávce 1. kola Opatov se střelcem Ondrou Dospělem a díky vynikající druhé části získalo všechny body. Výhru podpořil opět výborný gólman Pavel Peterka a s přehledem hrající ofenzivní obránce Martin Zatočil

Fitcentrum Litomyšl – článek 08 Fitcentrum překvapilo v dohrávce 1. kola Opatov se střelcem Ondrou Dospělem a díky vynikající druhé části získalo všechny body. Výhru podpořil opět výborný gólman Pavel Peterka a s přehledem hrající ofenzivní obránce Martin Zatočil

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Fitcentrum překvapilo v dohrávce 1. kola Opatov se střelcem Ondrou Dospělem a díky vynikající druhé části získalo všechny body. Výhru podpořil opět výborný gólman Pavel Peterka a s přehledem hrající ofenzivní obránce Martin Zatočil

Vytvořeno:28. 3. 2022, 14:15   (upraveno 7. 6. 2022, 14:06)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Z celku Opatova šel po angažování bývalého vynikajícího hráče Litomyšle Ondry Dospěla strach. Průměrný celek se najednou vyšvihnul o boj na stupních vítězů a Dospěl sázel jednu branku za druhou. S Fitcentrem Opatov potřeboval nutně vyhrát, aby měl šanci na 3. místo. Na utkání se ale Fitcentru sešlo pouze 9 hráčů a brankář, a tak to zrovna moc nevypadalo, že to bude pro Opatov těžká práce. Navíc do 17. minuty byl stav 2:0 pro Opatov. Skvělý zbytek 2. třetiny ale přinesl obrat a výhru nakonec nadšeně hrající Fitcentrum uhájilo!

Fitcentrum Litomyšl - HC Opatov 6:3 (0:1, 5:1, 1:1)

   Fitcentrum nastoupilo pouze se třemi obránci a s obrannou taktikou. Ve 4. minutě ale po akci Radka Vaška a střele Jaroslava Petrůně doputoval puk s přispěním hráčů Fitcentra za zády brankáře Pavla Peterky – 0:1. Fitcentrum se ale stále více osmělovalo, ale své šance bohužel neproměňovalo.

   Do druhé třetiny pak ale Fitcentrum vstoupilo opět nešťastně. Jaroslav Petrůň vystihl v 17. minutě přihrávku Martina Zatočila a zvýšil na 0:2. Obdržená branka ale Fitcentrum naopak nakopla. V 19. minutě přihrával z pravé strany před branku Michael Resler a puk se od brusle Milana Vičara odrazil do sítě a bylo sníženo na 1:2. Rázem litomyšlskému celku narostla křídla a získával čím dál tím větší převahu. Ve 24. minutě fauloval Radek Bureš a putoval na trestnou lavici. Fitcentrum zavřelo Opatov v jeho obranném pásmu, ale branku po akci Miroslava Reslera a střele Milana Vičara dosáhlo sekundu po jejím vypršení, ale bylo srovnáno na 2:2. Ve 30. minutě si Martin Zatočil narazil puk s Michaelem Reslerem a dokonal střelou k tyči obrat v utkání – 3:2. Ve 32. minutě to byl opět Martin Zatočil, který využil spolupráci s Miroslavem Reslerem a zvýšil už na 4:2. Za dalších 14 sekund se na levé straně u u útočné modré uvolnil Milan Vičar a po jeho přesně přihrávce prostřelil ,,golfem“ Michael Resler brankáře Opatova a bylo to už 5:2.

   Do posledního dějství pak Fitcentrum po zkušenostech z jiných zápasů vstoupilo obezřetně, ale hned na začátku 37. minuty se opět nevyvarovalo chyby ve vlastní třetině, čehož využil Jakub Vašek a po jeho přihrávce střílel Jan Šnajdr a puk putoval přes hokejku Martina Dobeše za záda Pavla Peterky – 5:3 Smolná branka ale Fitcentrum nezaskočila a ve 39. minutě na levé straně uvolnil Petr Dobiáš Vladimíra Vilímka a ten odpověděl utěšenou střelou na 6:3. Opatov se v závěru ještě snažil, ale itcentrum jeho hráče pouštělo do svého obranného pásma jen minimálně a v klidu výhru uhájilo.

   Fakta - branky: Milan Vičar 2, Martin Zatočil 2, Michael Resler, Vladimír Vilímek – Jaroslav Petrůň 2, Jan Šnajdr. Asistence: Michael Resler 2, Miroslav Resler 2, Milan Vičar, Petr Dobiáš - Rdek Vašek, Jakub Vašek. Vyloučení: 1:3, využití: 0:0. Rozhodčí: ???. 

Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka – Tomáš Lesák, Martin Dobeš, Martin Zatočil, Michael Resler, Miroslav Resler, Milan Vičar, Petr Dobiáš, Libor Kučera (2), Vladimír Vilímek. Sestava - HC Opatov: Pavel Kopecký – Radek Vašátko ml., Milan Broulík ml., Jakub Vašek (2), Jaroslav Petrůň, Radek Bureš (2), Karel Melichar, Jan Šnajdr, Ondřej Dospěl, Radek Vašek (2),  Michal Kareš.

Komentáře k tomuto článku