Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 09 Pavel Peterka v brance čaroval, ovšem na body to s Peak sportem nestačilo

Fitcentrum Litomyšl – článek 09 Pavel Peterka v brance čaroval, ovšem na body to s Peak sportem nestačilo

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Pavel Peterka v brance čaroval, ovšem na body to s Peak sportem nestačilo

Vytvořeno:17. 12. 2019, 11:13   (upraveno 19. 12. 2019, 13:42)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Peak sport byl dalším soupeřem Fitcentra. Soupeř těsně před zápasem posílil a na jeho hře se to projevilo kladně. Fitcentrum bohužel nestačilo na rychlejšího protivníka. Pavel Peterka se snažil, likvidoval jeden pokus soupeře za druhým, ovšem další prohře nakonec nezabránil.

Fitcentrum Litomyšl - Peak sport 2:4 (1:0, 1:2, 0:2)

V prvních minutách se více dostával do šancí Peak sport, ale Pavel Peterka byl na místě. Fitcentrum se začalo osmělovat a výsledkem toho byl tlak v 11. minutě, kdy střílel Michael Resler a puk za záda brankáře Petra Pakosty dotlačil Tomáš Lesák - 1:0. Soupeř se snažil ihned odpovědět, ale povedlo se mu to až ve druhé části ve 21. minutě po špatném vyhození puku Petrem Míkem. Kotouč zachytil u modré Michal Vopařil a překonal Pavla Peterku - 1:1. Na konci 26. minuty se Fitcentrum vymanilo z tlaku a po pasu Zdeňka Hájka se prosadil v početní nevýhodě rychlý Martin Hapala a vrátil Fitcentru vedení - 2:1. To bylo ale bohužel ze strany Fitcentra už vše. Ve 28. minutě využil Peak sport početní výhodu při vyloučení Libora Štegnera, kdy po asistenci Pavla Nováka srovnal stav rychlý Vladimír Knap - 2:2. Rozhodovalo se v posledním dějství. Soupeř si vytvářel jednu šanci za druhou a bylo jen otázkou času, kdy Pavel Peterka kapituluje. Až ve 39. minutě se prosadil po akci Vladimíra Knapa Petr Havran a otočil stav ve prospěch Peak Sportu - 2:3. Fitcentrum už nemělo síly na zvrat a ve 48. minutě dokonal prohru tohoto celku po přihrávce Jana Lipavského Jan Šauer - 2:4.

Fakta - branky: Tomáš Lesák, Martin Hapala - Michal Vopařil, Vladimír Knap, Petr Havran, Jan Šauer. Asistence: Michael Resler, Zdeněk Hájek - Pavel Novák, Vladimír Knap, Jan Lipavský. Vyloučení: 2:1, využití: 0:1, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Lipavský, Stráník. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Tomáš Lesák, Jiří Drobný, Ladislav Češka, Petr Mík, Libor Štegner (2), Radek Vašátko (2), Zdeněk Hájek, Martin Hapala, Milan Vičar, Libor Kučera, Michael Resler, Martin Kudrna. Sestava Peak sport: Petr Pakosta - Pavel Novák, Jan Lipavský, Josef Jiruše, Jan Nekvinda, Jaroslav Kopecký, Vladimír Knap, Marek Střeštík, Michal Vopařil, Jan Šauer, Martin Smažil (2), Petr Havran.

Komentáře k tomuto článku