Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 11 S Makovem nakonec se stejným výsledkem 3:5. Fitcentrum se i přes dobrý výkon nevyvarovalo opět chybám!

Fitcentrum Litomyšl – článek 11 S Makovem nakonec se stejným výsledkem 3:5. Fitcentrum se i přes dobrý výkon nevyvarovalo opět chybám!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 S Makovem nakonec se stejným výsledkem 3:5. Fitcentrum se i přes dobrý výkon nevyvarovalo opět chybám!

Vytvořeno:4. 1. 2020, 15:29
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:S Makovem Fitcentrum rok 2019 uzavíralo s prohrou 3:5. Hned v úvodu roku 2020 to byl opět Makov, který byl prvním novoročním soupeřem Fitcentra. To podalo zlepšený výkon a výsledek byl dlouho na vážkách. V závěru hrálo Fitcentrum i přes vyloučení Martina Dobeše bez brankáře, ale devatenáct sekund před koncem inkasovalo rozhodující branku z hole Josefa Štancla, který tak dokončil svůj hattrick v utkání!

Fitcentrum Litomyšl - HC Makov 3:5 (1:1, 1:1, 1:3)

Odvetu začalo Fitcentrum dobře, ale přišla 8. minuta, puk se nepodařilo na několik pokusů vyhodit z obranného pásma a po přihrávce  Petra Pospíšila ml. otevřel skóre utkání Lukáš Buřval - 0:1. Na konci 12. minuty se Fitcentru podařil rychlý protiútok a po přihrávce Petra Míka překonal brankáře Ondřeje Novotného Michael Resler - 1:1. Ve druhé třetině se na začátku 25. minuty vyplatila bojovnost Lukáši Novákovi, jeho nepřesná přihrávka se nakonec šťastně dostala na hůl Josefa Štancla a ten trefil levý horní roh branky Pavla Peterky - 1:2. Ve 29. minutě předvedl odvážný průnik do třetiny Makova Martin Kudrna a zpětnou nahrávkou před brankou našel najetého Milana Vičara, který pohotově srovnal stav na 2:2. V následné šnaci trefil z voleje bombou spojnici tyčí Michael Resler, ale do konce druhé třetiny se již nic nestalo. Bohužel před zahájením třetí části musel odstoupit Milan Vičar, to udělalo zmatky v řadách Fitcentra a přišel trest. Ve 38. minutě byl vyloučen sporně Libor Cach a Fitcenrum dlouho Makovu odolávalo. Sekundu před vypršením trestu ale po asistenci Lukáše Buřvala vrátil Makovu vedení využitou přesilovkou Petr Pospíšil ml. - 2:3. Aby toho nebylo málo, tak za necelé dvě minuty zvýšil po akci Lukáše Nováíka na 2:4 Josef Štancl. Ve 42. minutě ale ujel po levé straně Radek Vašátko, předložil puk na Michaela Reslera, který se z otočky trefil k pravé tyči a snížil na 3:4. Blížil se konec zápasu, Fitcentrum se snažilo vyrovnat, ale Martin Dobeš nešťastně fauloval a 67 sekund před koncem musel na trestnou lavici. I přes tento stav zkusilo Fitcentrum hru bez brankáře, několikrát před brankou Makova zahrozilo, ale nakonec se podařilo vyvézt puk Milanem Balcarem a po jeho přihrávce trefil osamocenou branku Josef Štancl a dokončil tak svůj hattrick  upravil stav na konečných 3:5.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Milan Vičar - Josef Štancl 3, Lukáš Buřval, Petr Pospíšil ml. Asistence: Petr Mík, Martin Kudrna, Radek Vašátko - Lukáš Novák 2, Petr Popíšil ml., Lukáš Buřval, Milan Balcar. Vyloučení: 2:2, využití: 0:2, v oslabení: 0:0, Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Tomáš Lesák, Libor Štegner, Jiří Drobný, Libor Cach (2), Milan Vičar, Martin Kuda, Radek Vašátko, Martin Dobeš (2), Michael Resler, Petr Mík, Libor Kučera, Martin Kudrna, Zdeněk Hájek. Sestava - HC Makov: Ondřej Novotný - Karel Vopařil (2), Petr Pospíšil ml., Petr Pospíšil st. (2), Kamil Vokas, Lukáš Novák, Václav Tměj, Lukáš Buřval, Aleš Kabrhel, Jiří Bečička, Jiří Švec, Josef Štancl, Milan Karal, Milan Balcar.

Komentáře k tomuto článku