Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 13 Černá série porážek Fitcentra přerušena s Přílukou!!

Fitcentrum Litomyšl – článek 13 Černá série porážek Fitcentra přerušena s Přílukou!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Černá série porážek Fitcentra přerušena s Přílukou!!

Vytvořeno:13. 1. 2020, 13:53
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Příluka se nacházela před tímto zápasem ve spodní části tabulky za Fitcentrem, a tak bodovat byla nutnost. Výhra se sice rodila těžce, Fitcentrum se nevyvarovalo chybám, ale nakonec tři body po boji získalo, přestože neproměnilo řadu i těch nejvyloženějších šancí! Příluka se po prohře odsunula na poslední příčku tabulky.

Fitcentrum Litomyšl - HC Příluka 4:2 (1:0, 1:1, 2:1)

Fitcentrum začalo utkání náporem, ale ani ty nejvyloženější šance neproměňovalo. Až na začátku 10. minuty za to vzal Martin Kudrna, projel až za branku Příluky a zpětnou přihrávkou našel krásně Milana Vičara, který otevřel skóre utkání - 1:0. Hned v úvodu druhé části si Fitcentrum vynutilo u branky Příluky tlak a po asistenci Milana Vičara zvýšil pohotově Martin Kuda na 2:0. Ve 30. minutě ale Fitcentrum ztratilo puk a po úniku Luboše Dostála snížil Michal Šimek na 2:1. I nadále zahazovalo Fitcentrum své šance (Mík, Kudrna, Hapala, Resler tyč, atd...). Až ve 34. minutě po úniku Hapaly a jeho asistenci střílel z první Michael Resler, ovšem trefil brankáře. Vysoký odražený puk ale chtěl dostat do bezpečí obránce Příluky, ale nešťastně si ho srazil za záda svého brankáře - 3:1. Ve 47. minutě při hře 4 na 4 uvolnil Martin Dobeš Martina Hapalu a ten zvýšil na 4:1. Za dalších devět sekund ale stále při hře 4 na 4 rychle zaútočil Pavel Šmejda a po jeho přihrávce Milan Drahoš snížil na konečných 4:2.

Fakta - branky: Milan Vičar, Martin Kuda, Michael Resler, Martin Hapala - Michal Šimek, Milan Drahoš. Asistence: Martin Kudrna, Milan Vičar, Martin Hapala, Martin Dobeš. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 2:5, využití: 0:0, v oslabení: 0:0. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Tomáš Lesák, Petr Mík (2), Jiří Drobný, Martin Dobeš, Libor Štegner, Michael Resler (2), Milan Vičar, Zdeněk Hájek, Libor Kučera, Martin Kuda, Martin Hapala, Martin Kudrna. Sestava - HC Příluka: Leoš Svoboda - Michal Šimek, Martin Cibulka, Martin Renza, Marek Josefy (2), Ladislav Šplíchal, František Renza, Vladimír Jelínek, Luboš Dostál, Pavel Šmejda, Josef Edl, Petr Stejskal (4), Vojtěch Kouřil, Ondřej Vobejda, Zbyněk Šplíchal (2).

Komentáře k tomuto článku