Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 14 Fitcentrum vrátilo Sloupnici porážku z prvního kola i s úrokama!

Fitcentrum Litomyšl – článek 14 Fitcentrum vrátilo Sloupnici porážku z prvního kola i s úrokama!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Fitcentrum vrátilo Sloupnici porážku z prvního kola i s úrokama!

Vytvořeno:29. 1. 2024, 9:59   (upraveno 29. 1. 2024, 10:23)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Sloupnice byla v prvním kole pro Fitcentrum nepříjemným soupeřem a byla z toho prohra 2:6. Tentokrát si Fitcentrum vše pohlídalo a využilo nepřítomnosti několika opor soupeře a hlavně díky povedené třetí třetině nakonec vysoko zvítězilo!

Fitcentrum Litomyšl - HC Sloupnice 8:1 (2:1, 1:0, 5:0)

   Soupeř Fitcentra i v oslabené sestavě hrál nebojácně a několikrát na začátku utkání zle zahrozil. Fitcentrum postupem času získávalo více ze hry a v 8. minutě vyslal Martin Kuda do třetiny Michaela Reslera, který přebruslil obránce a k tyči překonal brankáře Ondru Dostála a otevřel skóre utkání - 1:0. V 11. minutě bylo ale vyrovnáno, když po asistenci Martina Mikuleckého vyrovnal Pavel Pirkl na 1:1. Fitcentrum našlo odpověď za pětašedesát sekund. Po kombinaci Michaela Reslera a Karla Mifka vrátil Fitcentru vedení do odkryté branky David Vomočil - 2:1.

   Ve druhé třetině pokračovlo obléhání branky Ondry Dostála, ale i Pavel Peterka se musel několikrát ohánět, aby už nepustil za svá záda další branku. Až na konci 25. minuty uvolnil Ondra Vašinka Martina Kudu a ten zvýšil na 3:1.

   Do posledního dějství vstoupilo Fitcentrum jako uragán. Na začátku 36. minuty se řítil na branku Ondra Vašinka, jeho střelu ještě Ondřej Dostál vyrazil, ale Michael Resler vyjetého brankáře objel a do odkryté branky zvýšil na 4:1. Ve 38. minutě hrálo Fitcentrum přesilovou hru. Martin Dobeš našel příčnou přihrávkou na levé straně Ondru Vašinku, který z první nádhernou střelou využil početní výhodu na 5:1. Ve 46. minutě u modré čáry uvolnil Karel Mifek Libora Štegnera, který tentokrát v roli útočníka, nezaváhal a trefil se k tyči na 6:1. Za dalších dvaapadesát sekund opět nahrával Karel Mifek a Petr Dobiáš se také nemýlil a přidal branku na 7:1. Za dalších čtyřicet sekund nabruslil do útočného pásma Michael Resler, objel obránce a zpětnou přihrávkou našel najetého Martina Kudrnu, který pečetil výhru Fitcentra na konečných 8:1.

   Fakta - branky: Michael Resler 2, David Vomočil, Martin Kuda, Ondřej Vašinka, Libor Štegner, Petr Dobiáš, Martin Kudrna - Pavel Pirkl. Asistence: Karel Mifek 3, Ondřej Vašinka 2, Martin Kuda, Martin Dobeš, Michael Resler - Martin Mikulecký. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 4:2, využití: 1:0, Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Pirkl - Libor Cach (2), Martin Dobeš (2), Petr Dobiáš, Martin Kuda, Martin Kudrna, Karel Mifek, Michael Resler (2), Libor Štegner, Lukáš Šváb, Ondřej Vašinka (2), David Vomočil. Sestava - HC Sloupnice: Ondřej Dostál - Milan Broulík, Václav Glanzner, Martin Holec, Petr Kupka, Martin Mikulecký (2), Pavel Pirkl, Zdeněk Smutný, Jan Šplíchal (2).

Komentáře k tomuto článku