Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 15 Fitcentrum prodlužuje svou sérii bez porážky, tentokrát to odnesla třetí Sloupnice - hattricky se blýskli Kudrna a Vašátko!!

Fitcentrum Litomyšl – článek 15 Fitcentrum prodlužuje svou sérii bez porážky, tentokrát to odnesla třetí Sloupnice - hattricky se blýskli Kudrna a Vašátko!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Fitcentrum prodlužuje svou sérii bez porážky, tentokrát to odnesla třetí Sloupnice - hattricky se blýskli Kudrna a Vašátko!!

Vytvořeno:25. 1. 2020, 0:31   (upraveno 25. 1. 2020, 0:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:S třetí Sloupnicí má Fitcentrum dlouhodobě nelichotivou bilanci. Po fantastickém výkonu proti vedoucímu Vysokému Mýtu se čekalo, jestli mužstvo svůj výkon potvrdí i v tomto duelu. Pro neúčast čerstvě vyznamenaného pracovníka firmy Partners Stanislava Dobeše se otěží utkání ujal hrající trenér Michael Resler a desítka hráčů, včetně jistého gólmana Peterky, svěřené úkoly splnila velmi dobře a zaslouženě se tak Fitcentrum radovalo z další výhry!!!

Fitcentrum Litomyšl - HC Sloupnice 8:4 (1:0, 3:2, 4:2)

Fitcentrum vstoupilo do utkání velmi dobře, když na konci 3. minuty využilo po dvou sekundách přesilovou hru. Michael Resler vyhrál vhazování na Martina Kudrnu, který s pomocí teče obránce poprvé překonal Ondru Dostála v brance Sloupnice - 1:0. Tak také skončila první třetina, kde mělo Fitcentrum více ze hry i více šancí. Po pěti minutách druhé části zčista jasna uhodilo na straně Fitcentra. Po přihrávce Petra Kupky vyrovnal Ondřej Vašinka na 1:1. Fitcentrum ale našlo odpověď za dalších 39 sekund, kdy přihrávku zpoza branky Michaela Reslera poslal do sítě opět Martin Kudrna - 2:1. Ovšem ani Sloupnice dlouho neotálela s odpovědí. Za dalších 64 sekund uvolnil Martin Mikulecký Vladimíra Mikuleckého a ten opět srovnal stav na 2:2. Ve 28. minutě šel na brankáře Ondru Dostála Michael Resler, ale nakonec místo zakončení zajel za branku a našel volného Martina Kudrnu, který dokončil svůj hattrick a vrátil Fitcentru vedení - 3:2. Za necelou minut poslal Miroslav Resler do brejku Radka Vašátka, který se nemýlil a zvýšil na 4:2 a uzavřel tak druhou část. Do třetí části vstoupila lépe Sloupnice, když se individuálně prosadil pohotově Ondřej Vašinka a snížil na 4:3. Sloupnice dostala chuť a za dalších 59 sekund našel Luboš Jána u branky Martina Kutu a ten, k velké radosti fanoušků Sloupnice, vyrovnal na 4:4. Fitcentrum si pak vzalo oddechový čas, aby se utlumily vášně rozjeté Sloupnice a to, jak se ukázalo, velmi pomohlo. Na začátku 40. minuty poslal Milan Vičar do dalšího brejku rychlého Radka Vašátka a ten vrátil Fitcentru vedení - 5:4. Za dalších 24 sekund přišla další rána pro Sloupnici. Martin Kudrna na modré čáře vybojoval puk pro Michaela Reslera, ten se zbavil obránce a k tyči skóroval na 6:4. Na začátku 43. minuty měla Sloupnice výhodu přesilovky, ale ujel Radek Vašátko, přenechal puk na Milana Vičara, který bombou zvýšil už na 7:4. Rázem bylo veseleji a ještě lépe bylo ve 47. minutě. Tomáš Lesák poslal do dalšího brejku opět Radka Vašátka, který svůj vynikající výkon korunoval dokončeným hattrickem na konečných 8:4. Nutno podotknout, že pod jednoznačným výsledkem nese lví podíl vynikající výkon brankáře Pavla Peterky. navíc plno dalších vyložených šancí neproměnili dnešní střelci Vašátko s Kudrnou, ale to jim všichni jistě odpustíme.

Fakta - branky: Martin Kudrna 3, Radek Vašátko 3, Michael Resler, Milan Vičar - Ondřej Vašinka 2, Vladimír Mikulecký, Martin Kuta. Asistence: Michael Resler 3, Miroslav Resler, Milan Vičar, Martin Kudrna, Radek Vašátko, Tomáš Lesák - Petr Kupka, Martin Mikulecký, Luboš Jána. Vyloučení: 3:1, využití: 1:0, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Miroslav Resler (2), Jiří Drobný, Libor Štegner, Tomáš Lesák, Martin Kudrna (2), Michael Resler, Libor Kučera, Radek Vašátko (2), Milan Vičar, Zdeněk Hájek. Sestava - HC Sloupnice: Ondřej Dostál - Michal Javůrek, Petr Kupka, Jan Šplíchal, Ondřej Vašinka, Vladimír Mikulecký, Martin Mikulecký, Luboš Jána, Pavel Malý, Martin Janecký, Zdeněk Smutný (2), Martin Kuta, Luděk Štarman, Tomáš Vomočil.

Komentáře k tomuto článku