Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 16 Další obrat z 1:4 a nakonec výhra o tři branky s těžkým soupeřem z Jeníšovic!

Fitcentrum Litomyšl – článek 16 Další obrat z 1:4 a nakonec výhra o tři branky s těžkým soupeřem z Jeníšovic!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Další obrat z 1:4 a nakonec výhra o tři branky s těžkým soupeřem z Jeníšovic!

Vytvořeno:9. 2. 2024, 12:51   (upraveno 10. 4. 2024, 14:46)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V prvním kole Jeníšovice deklasovaly Fitcentrum vysoko 8:3 a ani úvod utkání nenasvědčoval tomu, že by tomu mělo být tentokrát jinak. Po 120-ti sekundách hry 0:2 a na začátku 13. minuty 1:4. Tuto zkušenost mělo ale Fitcentrum i v utkání s Vysokým Mýtem a i v zápase s celkem Jeníšovic tomu nakonec nebylo jinak a nakonec se konal dokonalý obrat s výhrou 9:6!

Fitcentrum Litomyšl - HC Sokol Jeníšovice 9:6 (2:4, 3:1, 4:1)

   Hráči Fitcentra se před zahájením zápasu v kabině varovali, aby si dávali pozor na úvod utkání, ale asi marně! Po patnácti sekundách hry uvolnil Lukáš Simon Martina Malinského a ten otevřel skóre utkání - 0:1. Po 121 sekundách hry se pak prosadil z přihrávky Romana Šmejdy ml. Jaroslav Šrut a už to bylo 0:2. V 8. minutě se prodral do útočného pásma Michael Resler, z pravé strany uvolnil Ondru Vašinku, který pohotově snížil na 1:2. To ale hráče Fitcentra nenakoplo, protože v 9. minutě po přihrávce Pavla Brycháčka odpověděl zcela nekrytý Roman Šmejda st. - 1:3. Aby toho nebylo málo, tak na začátku 13. minuty po akci Michala Urbánka skóroval od modré Jaroslav Šrut na 1:4. Až tento gól byl povelem pro hráče Fitcentra k zahájení obratu. Za dalších 13 sekund poslal Libor Cach pas na Ondru Vašinku, který prodloužil přihrávku na Michaela Reslera. Ten nastřelil z úhlu puk na branku, kde si ho brankář Daniel Vannay srazil nohou do branky - 2:4.

   Ve zlepšené hře pokračovalo Fitcentrum i ve druhé části. Místy drtivý tlak ale stále nedokázali proměnit v branku. Až v 19. minutě tečoval střelu Martina Kudrny před brankářem Michael Resler a volný Miroslav Resler posunul puk za brankovou čáru - 3:4. Ve 21. minutě se naskytla Fitcentrum početní výhoda při vyloučení Jana Nováka, Po kombinaci Michaela Reslera a Miroslava Reslera střílel od modré Martin Dobeš a vyrovnal na 4:4. Také soupeř měl výhodu přesilovky při trestu Radima Juruje. Ve 23. minutě se Jeníšovicím povedla kombinace po ose Jaroslav Šrut a Lukáš Simon a střela Romana Šmejdy ml. skončila za zády Pavla Peterky - 4:5. Ve 29. minutě odpovědělo Fitcentrum vyrovnáním. Po další kombinaci bratrů Reslerů skóroval opět Martin Dobeš a bylo znovu vyrovnáno na 5:5.

   O všem se mělo rozhodnout v posledním dějství. Při vyloučení Libora Cacha po přihrávce Romana Šmejdy ml. vrátil Jeníšovicím vedení Pavel Brycháček - 5:6. To ale bylo ze strany Jeníšovic naštěstí vše. Ve 34. minutě sice Jeníšovice hrály další přesilovku při dalším trestu Libora Cacha, ovšem v jejich útočném pásmu se prosadil Radim Juruj a zpoza branky předložil puk na hůl Davida Vomočila, který vyrovnal na 6:6. Ve 36. minutě poslal puk v početní výhodě David Vomočil na modrou na Martina Kudrnu a jeho dělovka skončila v horním rohu branky Daniela Vannaye a byl konečně obrat dokonán - 7:6. Ve 37. minutě došlo k faulu Jana Šímy na Romana Šmejdu st. a po následné šarvátce byli oba posláni do kabin s trestem OK! Následně Fitcentrum přežilo přesilovku a naopak se svou početní výhodou si poradilo. Ve 42. minutě po přihrávce Ondry Vašinky pálil opět od modré Martin Kudrna a zvýšil na 8:6. Ve 43. minutě podrazil Miroslav Resler unikajícího útočníka Jeníšovic a byl vyloučen. Početní výhodu ale soupeř nevyužil. Aktivní hrou donutilo Fitcentrum protivníka k chybám a po střele Davida Vomočila dorážel puk za záda Daniela Vannaye Michael Resler - 9:6. V závěru několik hráčů jeníšovic neuneslo prohru a několik minut před koncem dohrával soupeř s šesti hráči. Jana Šímu a Romana Šmejdu ml. čeká pokuta 500 Kč a jednozápasové stop. Ve třetí části také musel odstoupit bohužel pro zranění kolena Martin Kuda. Doufejme, že bude pro další zápoasy fit!!

  Fakta - branky: Martin Dobeš 2, Martin Kudrna 2, Michael Resler 2, Miroslav Resler, Ondřej Vašinka, David Vomočil - Jaroslav Šrut 2, Pavel Brycháček, Martin Malinský, Roman Šmejda ml., Roman Šmejda st. Asistence: Michael Resler 3, Ondřej Vašinka 2, David Vomočil 2, Radim Juruj, Miroslav Resler - Lukáš Simon 2, Roman Šmejda ml. 2, Pavel Brycháček, Jaroslav Šrut, Michal Urbánek. Vyloučení: 10:6, využití: 3:2, v oslabení: 1:1. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Libor Cach (6), Martin Dobeš, Radim Juruj (4), Martin Kuda, Martin Kudrna, Michael Resler, Miroslav Resler (2), Jan Šíma (20), Adam Telecký, Ondřej Vašinka (6), Milan Vičar, David Vomočil (2). Sestava - HC Sokol Jeníšovice: Daniel Vannay - Pavel Brycháček (6), Michal Kapitola, Martin Malinský, Jan Novák (2), Lukáš Simon, Filip Staněk, Milan Stach (2), Roman Šmejda ml. (2), Roman Šmejda st. (20), Jaroslav Šrut, Michal Urbánek,

Komentáře k tomuto článku