Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 16 Čtvrtou výhru v řadě, tentokrát s celkem Jeníšovic, okořenil hattrickem Tomáš Lesák!!!

Fitcentrum Litomyšl – článek 16 Čtvrtou výhru v řadě, tentokrát s celkem Jeníšovic, okořenil hattrickem Tomáš Lesák!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Čtvrtou výhru v řadě, tentokrát s celkem Jeníšovic, okořenil hattrickem Tomáš Lesák!!!

Vytvořeno:3. 2. 2020, 14:36
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Před zápasem s celkem Jeníšovic se postupně omluvili náhle Míra Resler, Martin Kudrna, Libor Kučera a Radek Vašátko. Hrozilo, že budeme hrát v osmi lidech, ale nakonec dorazil také Martin Dobeš, a tak se hrálo v devíti. Taktika z minulých zápasů se neměnila a opět přinesla své ovoce, když v útoku se objevili z obrany veteráni Tomáš Lesák a Petr Mík a k překvapení všech se podíleli na šesti brankách Fitcentra (Lesák 3+0 a Mík 2+1). Gratulujeme!! Na zápase se objevil i sponzor celku Petr Fila a projevil celku spokojenost s výkonem a přislíbil i finanční pomoc v následujícím ročníku. Díky moc!!!

Fitcentrum Litomyšl - HC Jeníšovice 7:3 (3:0, 2:1, 2:2)

Zápas Fitcentrum zahájilo velmi dobře. Zachytávalo ve středním pásmu snahu Jeníšovic o útočení a nebezpečně začalo hrozit u branky Vladimíra Zajíčka. Na konci 4. minuty pak uhodilo. Puk zatáhl po pravé straně Martin Dobeš, uvolnil Tomáše Lesáka, který otevřel skóre utkání - 1:0. V 8. minutě si pak Fitcentrum vytvořilo v obranném pásmu Jeníšovic drtivý tlak. Střelu Libora Štegnera ještě stačil brankář Zajíček vyrazit, ale na dorážku Martina Kudy byl už krátký - 2:0. Následně Zajíček ukázkově vychytal ,,příložníkem" vyloženou šanci Michaela Reslera a i další samostatný nájezd Reslera neskončil brankou, když se mu blafák nevydařil. V 11. minutě ale Martin Hapala poslal do brejku Petra Míka a ten zvýšil na 3:0. Do druhé části se šlo už v pohodě a ve 20. minutě bylo ještě veseleji. Po pravé straně zatáhl puk Michael Resler, našel zpětnou přihrávkou Tomáše Lesáka a jeho následná střela skončila v levém horním růžku branky Vladimíra Zajíčka - 4:0. Následně se objevil v samostatném nájezdu Petr Mík, ale ten svou druhou příležitost bohužel neproměnil. Ve 25. minutě ale našel před brankou Michael Resler lobem Tomáše Lesáka, který si puk ukázkově zpracoval a mezi nohy brankáře Zajíčka zvýšil už na 5:0 a dokončil tak svůj hattrick v utkání. Zdálo se být rozhodnuto, ale opak byl pravdou. Ve 27. minutě se po akci Filipa Staňka prosadil Michal Kapitola a snížil na 5:1 a tak i skončila druhá část zápasu. Branka nebyla pro hráče Fitcentra asi dostatečným varováním. Ve 35. minutě byl vyloučen Jiří Drobný a ve 37. minutě si Jeníšovice vytvořili obrovský tlak a střelu Michala Kapitoly usměrnil za záda Pavla Peterky Filip Staněk a snížil na 5:2 a početní výhodu tak zužitkoval. Soupeř dostal chuť a najednou ho bylo všude plno. Hráči Fitcentra začali zmatkovat a výsledkem toho byl další gól, a to ve 40. minutě. Opět u toho byl Filip Staněk, když uvolnil Ladislava Nováka a ten upravil stav na 5:3. Začalo to být vážné, a tak, stejně jako v minulém utkání, musel přijít na řadu oddechový čas Fitcentra. Mužstvo se uklidnilo a na začátku 45. minuty přišlo definitivní rozuzlení utkání. Petr Mík uvolnil Jiřího Drobného, který od modré trefil puk přesně k levé tyči branky Vladimíra Zajíčka a zvýšil na 6:3. Aby toho nebylo málo, tak za dalších patnáct sekund po přihrávce Zdeňka Hájka střílel z otočky pohotově Petr Mík a upravil stav na konečných 7:3.

Fakta - branky: Tomáš Lesák 3, Petr Mík 2, Martin Kuda, Jiří Drobný - Michal Kapitola, Filip Staněk, Ladislav Novák. Asistence: Michael Resler 2, Martin Dobeš, Libor Štegner, Martin Hapala, Petr Mík, Zdeněk Hájek - Filip Staněk 2, Michal Kapitola. Vyloučení: 5:3, využití: 0:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Jiří Drobný (2), Libor Štegner (2), Martin Hapala, Martin Dobeš (2), Michael Resler, Tomáš Lesák, Zdeněk Hájek, Petr Mík, Martin Kuda. Sestava - HC Jeníšovice: Vladimír Zajíček - Milan Bárta, Tomáš Brnda, Zdeněk Chvojka, Michal Kapitola, Vladimír Krása, Ladislav Novák (2), Jan Novák (2), Pavel Novotný, Milan Stach (2), Petr Stach, Filip Staněk, Roman Šmejda st. (4), Roman Šmejda ml.

Komentáře k tomuto článku