Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 17 Pátou výhru v řade, tentokrát nad Prosečí, korunoval do prázdné branky Martin Hapala!!

Fitcentrum Litomyšl – článek 17 Pátou výhru v řade, tentokrát nad Prosečí, korunoval do prázdné branky Martin Hapala!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

17 Pátou výhru v řade, tentokrát nad Prosečí, korunoval do prázdné branky Martin Hapala!!

Vytvořeno:8. 2. 2020, 15:27   (upraveno 18. 2. 2020, 11:22)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na utkání s Prosečí nakonec přicestovala třináctka hráčů, když poprvé se v dresu objevil i Standa Dobeš. Fitcentrum předvedlo povedenou první třetinu a z toho nakonec žilo celý zápas. V závěru soupeř zle dotíral a byl blízko vyrovnání a dokonce i přistoupil odvážně na hru bez brankáře, na což ale doplatil, když výhru pečetil do opuštěné branky Martin Hapala.

Fitcentrum Litomyšl - HC Proseč 4:2 (2:0, 1:1, 1:1)

Do dalšího utkání vstoupilo Fitcentrum na tři útoky a dvě obrany a zahájilo hru velmi aktivně  Už ve 4. minutě si vynutilo tlak v pásmu Proseče a po přihrávce Martina Hapaly pohotově akci zakončil Martin Kuda - 1:0. Fitcentrum pak přidalo na obrátkách, ale ani ty nejvyloženější šance se nedařilo proměnit v další branku. Až ve 12. minutě po pasu Martina Hapaly za to vzal Martin Kudrna, objel obránce a zkušeně zvýšil n 2:0.  I nadále bylo Fitcentrum v tlaku, ale další gól ne a ne přijít, Až ve 26. minutě při dalším tlaku zabojoval Petr Mík a puk přistrčil Standa Dobeš na Martina Kudrnu a ten zvýšil na 3:0. Radost vydržela Fitcentru něco málo přes dvě minuty, kdy po asistenci MIchala Novotného snížil Martin Šplíchal na 3:1. Dalších osm minut se už obě družstva předháněla v zahazování šancí a oba brankáři se měli co ohánět. Ve 37. minutě pomohla Proseči náhoda, když se ve vlastním pásmu srazili Miroslav Resler a Tomáš Lesák. Puk získal František Šplíchal a zpoza branky ho nabídl jako na podnose na hůl Zbyňka Práška a ten se nemýlil - 3:2. Dalších šest minut Proseč tlačila a Fitcentrum jen vyhazovalo puky. Pak si postupně oba celky vzaly oddechový čas a soupeř nakonec přistoupil ke hře bez brankáře. Fitcentrum poprvé získalo puk, ovšem prázdnou branku netrefil Michael Resler a po chvíli ani Zdeněk Hájek. Devětapadesát sekund před koncem, ale vybojoval puk Martin Kudrna pro Martina Hapalu a ten se už přes celé hřiště do prázdné branky trefil a pečetil tak výhru Fitcentra na konečných 4:2.

Fakta - branky: Martin Kudrna 2, Martin Kuda, Martin Hapala - Martin Šplíchal, Zbyněk Prášek. Asistence: Martin Hapala 2, Stanislav Dobeš, Martin Kudrna - Michal Novotný, František Šplíchal. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 1:1, bez využití. Sestava - Fitcentrum: Pavel Peterka - Martin Hapala, Libor Cach, Jiří Drobný (2), Martin Dobeš, Michael Resler, Miroslav Resler, Tomáš Lesák, Zdeněk Hájek, Dušan Schlögl, Martin Kuda, Stanislav Dobeš, Martin Kudrna, Petr Mík. Sestava - HC Proseč: Václav Pulda - Martin Šplíchal, Václav Beránek st. (2), Broulík Petr, Vraspír Miloš, Šplíchal František, Zbyněk Prášek, Ondřej Hromádka, Petr Vávra, Jiří Zvolánek, Michal Novotný.

Komentáře k tomuto článku