Spoluhráči.cz klub HC Junior Mělník 98/99 dokumenty a články 11. kolo HC Hvězda Praha - HC Benátky nad Jizerou/Mělník

HC Junior Mělník 98/99 – článek 11. kolo HC Hvězda Praha - HC Benátky nad Jizerou/Mělník

Možné akce:
profilové foto Viktor Šebík
Viktor Šebík

11. kolo HC Hvězda Praha - HC Benátky nad Jizerou/Mělník

Vytvořeno:10. 11. 2010, 22:54   (upraveno 10. 11. 2010, 23:10)
Autor:Viktor Šebík
Možnosti
Anotace:

Hokejisté 6.třídy HC Benátky nad Jizerou/Mělník nastoupili k dalšímu utkání žákovské ligy v sobotu 6.11. na ledě pražské Hvězdy. Postavení obou týmů v tabulce dávalo už dopředu tušit náročné a vyrovnané utkání.

Hosté z Benátek/Mělníka se ale od první minuty usadili v obranném pásmu domácích a zakousli se do soupeře s cílem urvat body pro sebe. Domácí se dostávali přes červenou čáru pouze sporadicky, k první střele na branku se dokonce dopracovali až ve dvanácté minutě. Středočeši dokázali své převahy využít v první třetině nakonec dvakrát – nejprve se po samostatné akci prosadil Bouřil, poté proměnila Mrázovu milimetrovou přihrávku ve druhý gól Šebíková.

Ani po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Hned po minutě hry přidal Bouřil svůj druhý gól opět po samostatné akci a v polovině utkání podobným způsobem dovršil hattrick. Poté se ale hra trochu vyrovnala, k čemuž přispělo i oslabení obrany kvůli desetiminutovému osobnímu trestu Kaňkovského.

Na začátku třetí třetiny vyslala Šebíková do brejku Mráze a ten se nemýlil – 5:0. Mráz později vstřelil ještě jednu branku a dal tak vítězství Benátek/Mělníka konečnou podobu.

Utkání přineslo hokej solidní úrovně a protože naši hráči byli hokejově vyspělejší, odnesli si zcela zasloužené vítězství.

HC Hvězda Praha – HC Benátky nad Jizerou/Mělník 0:6 (0:2, 0:2, 0:2). Branky: Bouřil 3, Mráz 2, Šebíková, vyloučení 4:2 + Kaňkovský (Benátky/Mělník) 10 min OT, využití 0:0, střely na branku: 22:45.              

                                                                                                                                             -vš-

Komentáře k tomuto článku