Hradecké Lvice

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Hradecké Lvice dokumenty a články 17. kolo ÚPA B

Hradecké Lvice – článek 17. kolo ÚPA B

Možné akce:
profilové foto Josef Krška
Josef Krška

17. kolo ÚPA B

Vytvořeno:16. 5. 2010, 16:36
Autor:Josef Krška
Možnosti
Anotace:

 

Krajská soutěž, mladší žáci sk. A , 17. kolo 16.5.2010 

FC ÚPA B - Jiskra Jaroměř 4:3 (2:1) 

branky: Shero Judi, Šubiak Michal, Bano Jan 

Sestava: Krám Filip 
2. Křivský Vladimír, 3. Panenka Petr, 10. Zrůst Michael, 5. Valášek Daniel, 6. BanoJan, 7 Panenka Marek, 9. Muller Lukáš, 11. Petiška Ondřej, 12. Častvaj Ondřej, 13.Šubiak Michal, 20. Schero Judi, 

Tento zápas ne nám nevydařil. Na velikém hřišti a větrném počasí jsme nastoupili velmi špatně do zápasu.

V 5´ jsme dostali branku z 20 metrů, kdy brankáři, na rozbahněném terénu, podjeli nohy a míč skončil u levé tyčky. Naše obrana nestačila rychlým útočníkům soupeře, zvlášť levá strana. Po závaru před naší brankou se několikrát nepodařilo odkopnou a útočníci soupeře střelou z malého vápna pod břevno zvýšili na 2:0.

Podobným způsobem se nám podařilo v 25´snížit na 2:1, když Judi Shero dorazil míč po rohovém kopu do branky soupeře. Tak také skončil 1. poločas.

 

Ve 40´ po levé straně zatáhl míč Ondra Petiška, vystřelil na branku a Michal Šubiak přeloboval brankáře soupeře, 2:2. 
Poté opět nám, začali utíkat útočníci po naší levé straně, střela z velkého vápna, která přes ruce brankáře vlétla do naší branky 3:2. 
V 48´ jsme měli velkou šanci na vyrovnání, ale náš útočník netrefil ,  z malého vápna, prázdnou branku, to asi rozhodlo zápas. 
V 50´ soupeř nahrával od kraje velkého vápna před pokutové území, kde nepokrytý levý obránce prudkou ránou nastřelil břevno, další nepokrytý útočník snadnou skóroval 4:2.

V 58´ Jan Bano po opětovné střele prostřelil brankáře a snížil na 4:3. 
Takto také skončil zápas.

Soupeř nás předčil hlavně rychlostí a neustálým pohybem. To nám dělalo obrovské problémy. Zvláště, kdy 4 hráči nastoupili také za starší žáky a další 4 odjeli na školu v přírodě, takže jsme měli pouze jednoho hráče na střídání. 


Trenéři Josef Krška, Koller Petr

 

Komentáře k tomuto článku