Jestřábi

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Jestřábi kalendář akcí "Pravé pozdní popodzimky"

Jestřábi – "Pravé pozdní popodzimky"

Možné akce:

"Pravé pozdní popodzimky"

Kdy:Pátek 4. 11. 2016 14:30 – Neděle 6. 11. 2016 17:00
Kde:Bystřice nad Perštejnem
Popis akce:

Tento rok se tradiční "Podzimky" nekonají, protože v té době proběhne velká porada všech vedoucích oddílů. Aby to ale nebylo líto vám ani nám pokusíme se uspořádat takové malé náhradní "Popodzimky". Vše je zatím v jednání, tak si navzájem držme palce ať to vyjde. Ubytování u bystřických skautů máme potvrzené, ale palce ještě prosím držte dál. Místa v klubovnách je dost (asi pro padesát dětí), tak se všichni vejdeme.

Začneme tím nejdůležitějším - sejdeme se společně na konečné na Rohožníku ve 15:15 hodin

Nezapomeňte si "opencard" a 450 Kč, které budeme vybírat ještě před odjezdem (je pravděpodobné, že vám část peněz na konci "Popodzimek" budeme vracet).

Co budete sebou potřebovat a co určitě nezapomenete doma: spací pytel, karimatku, oblečení na spaní a do klubovny, oblečení na výlet (teplé oblečení, pevná obuv a pláštěnka) Malý batůžek na sobotní výlet po krásách Vysočiny. Přezůvky do klubovny, hygienické potřeby (ručník, mýdlo, kartáček na zuby a pastu) abychom po návratu všichni voněli.

Protože je dost pravděpodobné, že budeme na "popodzimkách" i jíst, přibalte si lžíci a kapesní nožík. No a aby bylo co jíst tak sebou jídlo na páteční dlouhou cestu + na páteční večeři. Dále půlku chleba, krabičku sýrů, nebo paštiku a oplatek, zeleniny a ovoce podle vaší chuti (my se už vaší chuti přizpůsobíme, protože nejsme vybíraví). Sobotní a nedělní jídlo si už uvaříme sami a když to přežijeme vrátíme se v neděli kolem 17 hodiny na Rohožník.

Protože ještě budeme vše projednávat s bystřickými skautíky, je možné, že například karimatka a ešus nebudou potřeba, to ještě včas doplníme, ale kartáček na zuby si vemte každopádně svůj.

těší se na vás vaši staří známí

Tarantule, Šerpa, Fantomas, Zajda, Kníža a Samson

 

Důležitost: střední
Maximální účast:10 spoluhráčů
Zúčastnili se (3) Jan Trpaslík Javorský, Honza Jacek, Patrik Samec
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 27. 9. 2016, 14:27   (upraveno 1. 11. 2016, 8:02)
Možnosti

Komentáře k této akci