Spoluhráči.cz klub JUDO VYHLÍDKA ÚSTÍ NAD LABEM dokumenty a články Soustředění 2008

JUDO VYHLÍDKA ÚSTÍ NAD LABEM – článek Soustředění 2008

Možné akce:
profilové foto Miroslav Müller
Miroslav Müller

Soustředění 2008

Vytvořeno:12. 11. 2008, 16:22
Autor:Miroslav Müller
Možnosti
Anotace:

Ústečtí judisté opět úspěšní. 

Ústečtí judisti se vrátili z přípravného kempu v Novém Městě pod Smrkem. Tento kemp byl velmi úspěšný, jak pro mladé judisty, kteří si zvýšili kvalifikaci a udělali zkoušky na OBI

( barevný opasek judisty) tak i pro ty, kteří uspěli na turnaji v Novém Městě pod Smrkem.

Již 7. ročník Smrkáno Cupu 2008 mláďat , mladších žáků a starších žáků v judu se konal 5.8.2008 v Novém Městě pod Smrkem. Na Smrkáno Cupu startovalo 35 judistů z pěti oddílů. Vyhlídka Ústí nad Labem při 32. ZŠ si vedla velice úspěšně a získala šest prvních  míst, 7 druhých a 9 třetích míst. Nejlehčí hmotnost kategorii mláďat do 20,5kg byl nejlepší Tomáš Kaulfus, který ve finále porazil  Vojtu Hausmatze, 3. místo obsadila Kateřina Machačová. V hmotnosti do 25kg obsadila druhé místo Jana Jarmila Veselá, když ve finále nestačila na zkušenou Kateřinu Kaulfusovou a třetí byl ještě Vojta Krunčík. Další první místo vybojoval Martin Vanžura v hmotnosti do 29kg, který ve finále porazil na ipon Matyáše Holveka. Třetí místo obsadil Adam Teuscher. V hmotnosti do 30,5kg obsadil třetí místo Michael Čvirk. Jiří Plzák vybojoval první místo v hmotnosti do 34kg, druhá skončila Petra Zelená a třetí příčku obsadil Radim Houf. V hmotnosti do 37,5 kg obsadil Václav Brož třetí místo. Mladší žák  Fanda Kozmon vyhrál hmotnost 44,5kg před Markétou Teuscherovou a Ondřejem Vorlíčkem. V hmotnosti do 47,5kg na druhém místě skončil Roman Veselý a třetí místo obsadil Lukáš Müller. Starší žáci do 60kg a ve finále Petr Duda a Marek Moravčík, který prohrál na ipon. David Szabo v hmotnosti do 67kg obsadil třetí místo. Tento turnaj spadal do jedné z disciplín  táborové olympiády.

 Zkoušky na OBI udělali tito naši borci: Marek Moravčík na oranžový pás, Kateřina Machačová, Kateřina Kaulfusová, Tomáš Kaulfus, Jiří Plzák, Václav Brož, Martin Vanžura, Věra Zemanová, Markéta Teuscherová, František Kozmon na žlutý pás a půlku žlutého zvládli dvojčata Jana Jarmila Vesela a Roman Veselý.  Počasí nám přálo a tak mimo tréninků na tatami a běhání v krásné přírodě se pro zpestření všichni zapojili do různých her na suchu, ale i na vodě. Celotáborová hra se jmenovala judisti od Smrku a bylo to ve stylu Hoši od Bobří řeky. Nechyběl ani táborák s opékáním buřtů, diskotéka, pouť, kde nejvíce zaujal skákací hrad a karneval masek. Na konci soustředění byli všichni příjemně  unaveni z dosažených výkonů a šťastni se vraceli domů plny nových dojmů a zážitků. Do konce prázdnin si odpočinou a v září je čeká další příprava na závody už v oddíle. V oddíle juda  Vyhlídka Ústí nad Labem při 32.ZŠ proběhne  od září nový nábor chlapců a dívek od šesti let každou středu od 16:30 v tělocvičně 32.ZŠ na Vyhlídce.  

 

Komentáře k tomuto článku