KEG Dobruška

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub KEG Dobruška kalendář akcí Zakletý 2018

KEG Dobruška – Zakletý 2018

Možné akce:

Zakletý 2018

Kdy:Sobota 13. 10. 2018 9:00
Kde:(CZ) Říčky v Orlických horách
Popis akce:

Všudehrálové - Říčky v Orlických horách / Zakletý - Jirka Kryšpín (a Pepík Jehlička - Říčky v Orlických horách / Pustý ) "Říčkovský double", part 2":

Říčkovský golf na sjezdovkách už po čtvrté
Už za měsíc. V sobotu 13. října bude v na sjezdovkách v Říčkách v Orlických horách IV. ročník turnaje v tzv. extrémním golfu. Možná bychom mohli spíše říkat přírodním golfu, skotští pastevci také prapůvodně nehráli na vysekaných fervejích a speciálně upravených greenech. V Říčkách je 18 jamek vytyčeno na sjezdovkách, posečených před zimní sezonou, po modré, nejméně svažité, se jde nahoru, po vrcholovém občerstvení se golfisté spustí po závodní černé, kurs pak končí na dětské cvičné louce a závěrečném padáku červené sjezdovky. Letošní novinkou je canonstart v 9.30 na jamkách v okolí „klubovny“ ve Skirestu.
Odpoledne se potom golfisté pokusí překonat národní rekord Petra Maříka v disciplíně LONGEST-NEAREST, kdy se vyvezou lanovkou na hřeben a pálí z plošiny nad nejprudším svahem černé sjezdovky až k rozcestí u srubu rozhodčích – vzdálenost je to cca 330 m s převýšením 125 m. Při rekordním pokusu se míček zastavil 6,4 m od vlajky.
Podzimní Zakletý je společně s jarním Pustým součástí Říčkovského double extrémního golfu. Je pořádán pod záštitou golfových Všudehrálů, přihlášky posílejte do čtvrtka 11.10. 2018 na kryspin@vsudehralove.cz. Startovné (vč. ranního občerstvení a oběda) je 250 Kč.

Jiří Kryšpín, Všudehrálové

!!! POZOR !!! Přihlašování zde pouze pro informaci, nutně se nahlásit Jirkovi na e-mail kryspin@vsudehralove.cz !!!

Důležitost: střední
Zúčastnili se (2) Jiří Kryšpín, Milan Cvejn
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Milan Cvejn, 13. 9. 2018, 18:32
Možnosti

Komentáře k této akci