Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN kalendář akcí PŘÁTELSTVÍ BEZ HRANIC : CHATA POD OSTRÝM

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – PŘÁTELSTVÍ BEZ HRANIC : CHATA POD OSTRÝM

Možné akce:

PŘÁTELSTVÍ BEZ HRANIC : CHATA POD OSTRÝM

Kdy:Sobota 6. 5. 2023
Kde:CHATA POD OSTRÝM
Popis akce:

19.ročník mezinárodní turistické akce. Hlavní pořadatel je KST Regionální rada Trenčín.Setkání se slovenskými turisty bude na chatě Pod Ostrým vrchom v době mezi 11. - 14.hodinou. Startovné i platba na chatě pouze v eurech !!!  Navrženy jsou dvě přístupové cesty a obě mají start v Mníchovej Lehote.11 km trasa:  od železniční stanice v Mníchovej Lehote , po červené na Mačkovú,vrchol Čiernachov, Čiernachovskú lúku, k chatě Pod Ostrým vrchom, dál pak Mitickou dolinou na rozcestí Mladé háje a do Soblahova ke kapli sv. Vendelína, k rozhledně Dúbravka a zpět k obchodnímu domu kde bude cíl . Stoupání 411 a klesání 498 m.

16 km trasa:  až k chatě Pod Ostrým vrchom stejně jako trasa 11 km, potom po červené "Soblahovské 35", dál zelenou na Ostrý vrch (765 m n.m.) a po žluté dolů k modré a zelené,vlevo a pak až k chatě Pod Ostrým. Do cíle v Soblahove stejně jako trasa 11 km, celkem

stoupání 663 a klesání 756 m.  Doprava: odjezd autobusem z Hradské ulice u Univerzitního centra v 6:30 hod.pro předem přihlášené a zaplacené účastníky. 

Vedoucí : Jiří Tomáš.

Důležitost: střední
Zúčastnili se (0)
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Lenka Holínková, 9. 5. 2023, 22:22
Možnosti

Komentáře k této akci