Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN kalendář akcí POZNÁVÁME VALAŠSKO: PRLOV A LIPTÁL

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – POZNÁVÁME VALAŠSKO: PRLOV A LIPTÁL

Možné akce:

POZNÁVÁME VALAŠSKO: PRLOV A LIPTÁL

Kdy:Pátek 2. 6. 2023
Kde:POZNÁVÁME VALAŠSKO: PRLOV A LIPTÁL
Popis akce:

Destinační skupina Valašsko nabízí na léto letošního roku 5.ročník regionální hry Poznáváme Valašsko. Po dvaceti zajímavých místech Vás provede medvěd Jura.

Od 1.června do 30.září je třeba navštívit uvedená místa, najít razítka a otisknout je do soutěžní brožury. Tuto lze zakoupit na sedmnácti IC na Valašsku. Ze Zlína je to nejblíže TIC ve Vizovicích v Domě kultury. Pokud se budete chtít zúčastnit losování o sto hodnotných cen, odevzdáte slosovatelný kupon s dvaceti razítky v některém z uvedených IC do 30.září. Předání cen se uskuteční 21.října v zámku Žerotínů ve 

Valašském Meziříčí.  Této akce se zúčastní i členové KČT Zlín již počtvrté. Pro začátek jsme vybrali dvojici míst č.12 - partyzánský bunkr v Prlově a č. 14 - vyhlídku nad Liptálem. Vycházka k nim se uskuteční v pátek 2.6. Z AN Zlín odjedeme v 7:45 hod. do Prlova (příj. v 8:25). 

Trasa : Prlov, obec - ž - Ob Ú - NS Prlovským lesem - partyzánský bunkr -z - Horka, rozc. - m - NS Chodník k rozhledně – rozhledna Vartovna - ž - Pod Vartovnou - z - NS Kobzáňův chodník - Švehlův srub - Liptál - Vyhlídka - zpět Liptál střed, bus = 10,4 km, + 346; - 375 m. 

 Vedoucí  Jiří Tomáš.

Důležitost: střední
Zúčastnili se (0)
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Lenka Holínková, 12. 6. 2023, 17:27
Možnosti

Komentáře k této akci