Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí kalendář akcí Výlet do Lomnice + mecheche + MS v letech na lyžích

Krajánci Ústí nad Orlicí – Výlet do Lomnice + mecheche + MS v letech na lyžích

Možné akce:

Výlet do Lomnice + mecheche + MS v letech na lyžích

Kdy:Pátek 14. 3. 2014 18:00 – Sobota 15. 3. 2014 12:00
Kde:Lomnice nad Popelkou
Popis akce:

Náš hrdý sponzor Cool Lukáš Heřmánský nás zve na svoji tolik známou chalupu do Lomnice za účely sehrát utkání proti místnímu týmu za který Lukáš hraje a samozřejmě pro strávení příjemných chvil za účasti soudku píva a grilovacího náčiní... Výlet by byl samozřejmě i s noclehem.

Akce by vypadala zhruba takto:

V libovolném pátečním čase ( po práci ) by jsme vycestovali, tak aby jsme kolem 18.00 hod dorazili na chalupu. nasledovala by rychlá obhlídka okolí, jemné degustace vína a poté by se frčelo na zápas.

Utkání Bylo odloženo, tedy na chalupě start volné zábavy.

po přenocování zabalit 5 švetek, nadýchat do balonku a vítezové ( ti co mají nejmín PS: Muska to nebude ) odváží verbeš na lety na lyžích do Harachova a pak zpět domů, v sobotu docestuje cca 5 manželek.

ZVÁNI JSOU VŠICHNI KRAJÁNCI, ALE MUSÍME SE VYJÁDŘIT DO PÁTKU, MYSLÍM, ŽE BY TO MOHLA BÝT ZAJMAVÁ AKCE, TAK SI TO ZKUSTE NĚJÁK ZAŘÍDIT, ŽE BY JSME SE JEDNOU OŽRALI NĚKDE JINDE NEŽ Golem, Zvonek, Astra, Kurty...

Důležitost: vysoká
Maximální účast:15 spoluhráčů
Zúčastnili se (9) Milan Beneš, Michael Resler, Michal Bohatý, Tomáš Lesák, Štencl Nespěšný (host od Michal Bohatý), Josef Crha, Pavel Musil, Miroslav Resler, Lukáš Musil (host od Milan Beneš)
Nezúčastnili se (2) Karel Mifek, Michal Schlőgl
Zadal:Milan Beneš, 26. 2. 2014, 14:26   (upraveno 9. 3. 2014, 15:24)
Možnosti

Komentáře k této akci