Spoluhráči.cz klub HC Salaš Hradec Králové kalendář akcí FOTBÁLEK PROTI ANDĚLÍČKŮM

HC Salaš Hradec Králové – FOTBÁLEK PROTI ANDĚLÍČKŮM

Možné akce:

FOTBÁLEK PROTI ANDĚLÍČKŮM

Kdy:Pátek 28. 5. 2021 17:45
Kde:Zš Štefánikova Hradec Králové - fotbalové hřiště (50.18647430352851, 15.839570923967038)
Popis akce:

Ahoj Salašníci!

Snad jste ještě za tu dobu, co jsme se neviděli, nezapomněli bruslit! Situace se stále zlepšuje, ale bohužel na nějaké setkání na ledě to ještě nevypadáFrown. Vládní nařízení momentálně vnitřní sporty nedovolují, ale naopak ty venkovní se již provozovat mohou! 

Podařilo se nám s HC Angels 2020 domluvit přátelské utkání, které nebude jak dobře známe v hokeji, ale na trávníku, kde si vyzkoušíme i ten "sport pro baletky" a to fotbal

Budu rád, když se sejden v nějakém dobrém počtu a nejen, že si zahrajeme, ale hlavně si užijeme spoustu zábavy a konečně se i uvidíme

Po fotbálku následuje samozřejmě odměna a to v podobě posezení na nějaké zahrádce restaurace. Bohužel nevíme co bude zítra, tudíž nemohu říct jak to bude za 14 dní, každopádně pokud vše půjde podle následujících opatření, tak bychom si mohli na nějaký to pivko sednout Laughing.

S sebou: vhodné oblečení na fotbal, dres/triko v bílé barvě a sportovní obuv.

Sejdeme se v 17:45 u hřistě!

Lze zaparkovat zdarma u paneláků na Hvězdě, ale s parkováním je zde samozřejmě problém. Sejdeme se rovnou u fotbalového hřistě, ke kterému se dostanete následovně:

Při cestě do školy Štefánikova odbočíte po chodníčku doleva před schodama ke vstupu. Následně jdete okolo budovy hudební školy a za ní se vydáte se doprava. Půjdete až k bílé budově, kde se nalevo nachází schody, které vedou na školní hřiště. (viz. foto cesty)

Budu se na vás těšit!

Pepa

 

EDIT:

Na následné posezení je podle aktuálních nařízení nutné mít negativní PCR nebo antigenní test, nebo mít certifikát o dokončení očkování, nebo mít potvrzení o prodělání onemocnění Covid 19 do 90 dnů od prvního pozitivního testu. Ohledně nějaké změny budu zde informovat.

Na zápas si můžeme vzít naše nová týmová trička! Ti co ho mají objednané a ještě ho neobdrželi, tak Vám ho před utkáním předám. 

Důležitost: vysoká
Přílohy:

cesta.png

Účast: hráč
(max. 15)
brankář
(max. 1)
  Zúčastnili se: Josef Kvasnička
Michal Sedlacek
Martin Trenz
David Bastl
Marcel Bastl (host od David Bastl)
Jan Sodomka
Jan Divíšek
celkem: 7
  Nezúčastnili se: Jiří Hladký
Pavel Zvěřina
Jan Novák
Láďa Srdínko
Tomáš Petráček
Jirka Novotný
Zadal:Josef Kvasnička, 12. 5. 2021, 20:40   (upraveno 12. 5. 2021, 21:16)
Možnosti

Komentáře k této akci