Tempo kadetky

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Tempo kadetky kalendář akcí SPOLEČNÉ NEDĚLNÍ ODPOLEDNE - "TEMPO TITÁNKY POMÁHAJÍ A FANDÍ"

Tempo kadetky – SPOLEČNÉ NEDĚLNÍ ODPOLEDNE - "TEMPO TITÁNKY POMÁHAJÍ A FANDÍ"

Možné akce:

SPOLEČNÉ NEDĚLNÍ ODPOLEDNE - "TEMPO TITÁNKY POMÁHAJÍ A FANDÍ"

Kdy:Neděle 6. 9. 2015 14:30 –
Kde:Letná
Popis akce:
 

Hezký den všem,

s novým školní rokem přichází i naše první charitativní akce. Naše Titánky jsou parta báječných holek a bylo by fain, kdyby společně udělali něco dobrého.

V Praze na Letné probíhá akce na podporu dětských domovů, matek s dětmi v azylových domech a ohrožených dětí. Akce probíhá následovně - na Letné je vyhrazený 1,3 km dlouhý okruh. Za každý uběhnutý kilometr (může se i pouze jít) jde 10Kč na sbírku. V projektu je možnost se rozhodnou pro konkrétní příběh.

S holkama bychom vybrali pro koho poběžíme a tím společně pomůžeme někomu, komu není moc dobře. Je to krásná akce a vlastnímí silami uděláme báječnou věc :-)

Akci jsme naplánovali na nedělní podvečer. A jelikož v neděli hraje důležitý zápas  náš A-tým žen, naplánovali jsme odpoledne následovně :-)

Sraz ve 14.30 na Joudrs, kde si před zápasem žen popovídáme o naší podpoře a společně vybereme pro jaký projekt poběžíme. Od 15.00 pořádně zafandíme našemu A-týmu a podpoříme je v extraligových bojích. Po zápase se přesuneme na Letnou. Bude super, když se k nám přidáte i vy rodiče :-) Každá noha, která poběží nebo půjde je vítána :-)

Co s sebou: Tempácké oblečení (dres nebo tričko, mikinu..), sportovní obuv, 100Kč na zakoupení čipu, na který se budou načítat uběhnuté km, pití

Doufáme, že se sejdeme v hojném počtu a společně strávíme báječné nedělní odpoledne.

Tak v neděli Ahoj, Trenéři a Lenka


PS: v případě, že nezvládnete být odpoledne na Joudrs, tak se můžete přidat až na Letné...

Odkaz na www stránky projektu:  http://www.teribear.cz/

PS2: projekt probíhá nonstop do 12.9. a tak je možnost jít zaběhat i další dny. Čip, který si každý zakoupíme bude aktivní do toho 12.9. a budou se na něj uběhnuté km nasčítávat.

PS3: Věřím tomu, že pro rodiče, kteří přijdou a byla by jim náhodou zima, určitě Léňa připraví nějakou dobrotu a to se to pak poběží a proto neváhejte a hlašte se !!!

MN

Důležitost: vysoká
Maximální účast:1000 spoluhráčů
Zúčastnili se (10) Barča Klečková, Kačka Vacková, Táňa Nevěřilová, Anča Fröhlichová, Ema Vodičková, Petra Šimotová, Magdaléna Rubešová, Veronika Dömeová, Šárka Antošová, Alžběta Šimotová
Nezúčastnili se (6) Jarmila Babiánková, Klára Hurtová, Veronika Čermáková, Natka Vrbinčíková, Julča Balážová, Betty Pleyerová
Zadal:Michal Nevěřil, 3. 9. 2015, 22:27
Možnosti

Komentáře k této akci