Spoluhráči.cz klub Tempo Titans U11 - starší žáci 2018 kalendář akcí Tempo Titans - Letní soustředění

Tempo Titans U11 - starší žáci 2018 – Tempo Titans - Letní soustředění

Možné akce:

Tempo Titans - Letní soustředění

Kdy:Neděle 16. 8. 2015 – Sobota 22. 8. 2015
Kde:Mladé Buky - Retro park lesní plovárna
Popis akce:

Dobrý den,

nadešel čas, abych zjistil počty zájemců na letní soustředění do Mladých Buků. Prosím proto všechny rodiče, aby mi v případě zájmu odpověděli mailem na rmedricky@titans.cz .

Soustředění se bude konat 16.8.-22.8.2014 v Mladých Bukách. Je určeno pro přípravku až starší kadety. Pokud jedou děti do 8 let bez rodičů, musí být soběstačné. Nejmladší děti spí ve vícelůžkových pokojích se sociálním zařízením. Starší v chatičkách, kde toalety jsou mimo chatičku. Pokud jedou s těmito malými dětmi i rodiče, pak mohou (ale nemusí J) spát děti společně s nimi v chatičkách či apartmánech. Na soustředění je povinnost mít kolo pro přejezdy na nedaleké hřiště. Trénuje se denně dvoufázově. V rámci soustředění se podnikají i různé výlety a hry (Adršpach, opevnění z druhé světové války, Černá hora, výlety na kolech, koupání v bazénu, jenž je součástí areálu, noční bojovka, táborák atd.).

Cena pro hráče je 3900,- (ubytování, strava, pitný režim, pronájem hřišť, trenéři, výlety, pochutiny k táboráku…) v ceně není doprava. Tu si řeší každý individuálně nebo vícero rodin dohromady.

Pokud se chtějí zúčastnit rodiče, musí si sami objednat místa i stravu (doporučuji již teď, neboť to je téměř plné).

odkaz: www.lesniplovarna.cz

Cena soustředění: 3900,-

Termín splatnosti: 20.6.2015

Číslo účtu je 98171309/0800.

Do poznámky pro příjemce napište – soustředění Mladé Buky „příjmení dítěte“.

 

Pokud máte nějaké problémy s financemi (peníze nedošly, zaplatíte později apod.), tak vše směřujte na Žvejku (moji ženu), která to má na starosti zvejsvab@volny.cz . V kopii to přijde i do mého mailu.

 

Pár informací v předstihu:

1/ Dle ubytovacího řádu nejsou v chatičkách lůžkoviny a proto musí mít děti spacáky. Lůžkoviny do chatiček se dají v nejhorším případě půjčit za jednorázový poplatek 80,-Kč viz http://www.lesniplovarna.cz/cs/ubytovani-taborove-chatky/  Chatičky mají pouze základní vybavení a sociální zařízení je společné. Aby tam někdo nehledal ledničku a podobné vybavení. V chatičkách není ani elektrická zásuvka!!!

 2/ Každý hráč (účastník tréninků) musí mít kolo, neboť budeme na hřiště dojíždět (cca 1,5km) a starší též podnikat cyklistické výlety.

 3/ Všichni s sebou budou mít kompletní basebalové vybavení vč. dresů, neb se pokusím zajistit nějaká přátelská utkání.

 4/ Každý hráč při příjezdu na soustředění odevzdá i kopii průkazu zdravotní pojišťovny.

 5/ Zkontrolujte dětem kola, ať se tam z nás na dva dny nestanou mechanici jako loňský rok…i když se to již podstatně zlepšilo J

 6/ Každé dítě ať má lahev na vodu (čaj), malý batoh na záda pro převážení drobností na/z hřiště. Kšiltovku na hlavu kvůli slunci. Pláštěnku.

7/ Zkontrolujte dětem před odjezdem hlavy, zda nemají vši!!!!!!!

 Děkuji za pozornost, a kdyby vás něco napadlo, co je potřeba řešit v předstihu, tak se mi neváhejte ozvat mailem nebo na telefon 605739132 a já to vyřeším hromadným mailem.

 

Děkuji za spolupráci

Robert Medřický

Tempo Titans Praha

 

Důležitost: střední
Zúčastnili se (13) Ondra/Martin Vank, Honza Čížkovský, Mirek Buss, Matyáš Landa, Adam Janas, Filip nebo David Matouš, Lukáš Lokoč, Mikuláš Malina, Matyáš Hensel, Nicolas O'Rourke, Benji ORourke (host od Nicolas O'Rourke), Michal Zelenka, Michal Šimák
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Martin Zelenka, 15. 1. 2015, 13:17   (upraveno 29. 5. 2015, 17:05)
Možnosti

Komentáře k této akci