Tempo Titans U13

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Tempo Titans U13 kalendář akcí !!!ZRUŠENO!!! viz dole .....Baseball U8 a U10 v Olympijském parku na Lipně

Tempo Titans U13 – !!!ZRUŠENO!!! viz dole .....Baseball U8 a U10 v Olympijském parku na Lipně

Možné akce:

!!!ZRUŠENO!!! viz dole .....Baseball U8 a U10 v Olympijském parku na Lipně

Kdy:Neděle 7. 8. 2016 –
Kde:Přední Výtoň
Popis akce:

 

Baseball U8 a U10 bude v Olympijském parku na Lipně

Datum: 01.04.2016 v 11:08
Oblast: Aktuality

 

Baseball, se společně se softballem bude prezentovat v Olympijském parku na Lipně. Hlavním centrem pálkovacích sportů se stane Přední Výtoň, kde budeme mít společně se softballem k dispozici fotbalové hřiště.


Program prezentace pálkovacích sportů pro veřejnost dopracováváme s partnery akce s Českým olympijským výborem a Českou softballovou asociací. Na dvě neděle jsou naplánované mládežnické turnaje a jako potvrzené termíny máme 7.8. a 14.8.

 

Turnaj se uskuteční ve dvou kategoriích a to v U8 (TBALL) a U10 (CoachPitchBaseball). Olympijské klání v baseballu bude pro obě věkové kategorie vždy jednodenní akcí s vyhlášením výsledků po posledním zápase.

 

Jedná se tedy vždy o dva samostatné Olympijské turnaje ve výše uvedených termínech. Každý turnaj se organizuje maximálně pro 8 týmů. V případě nutnosti bude proveden výběr týmů a následně bude zveřejněn seznam účastníků a bližší detaily organizace.

 

Předpokládáme, že vítězný tým obdrží medaile v rámci programu OH parku.

Turnaj organizuje ČBA ve spolupráci s ČOV.

Účastníci turnaje si hradí náklady a zajišťují organizaci svého týmu.

Výhodou účasti je být součástí OH turnaje a napojení na OH park v rekreační oblasti. Možností je spojit účast v turnaji s návštěvou OH parku na Lipně. Nevýhodou je termín prázdnin a pro někoho odlehlá destinace.

 

Přihlášku zasílejte do 16.4. na adresu baseball@baseball.cz. Pro tento turnaj budeme vybírat vratnou garanci startovného ve výši 5.000,-Kč. Pokud oddíl turnaj absolvuje, bude mu garance vrácena.

Příloha: Přihláška do Olympijského turnaje

Důležitost: střední
Zúčastnili se (3) Lukáš Přibyl, Dominik Durlin, Kobera/ Hájková
Nezúčastnili se (7) Štěpán Oberstein, Katerina Medricka, Filip Netolický, Gabriela Pacalová, Ondra Bílek, Anna Silvarová, Jan Kavan
Zadal:Robert Medřický, 5. 4. 2016, 7:27   (upraveno 11. 7. 2016, 18:19)
Možnosti

Komentáře k této akci