THC

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub THC kalendář akcí Zapíjení sezóny

THC – Zapíjení sezóny

Možné akce:

Zapíjení sezóny

Kdy:Sobota 2. 6. 2012 14:00
Kde:Brno - žabovřesky,Areál PO VLCI, Kroftova 108
Popis akce:

Vážení přátelé, kamarádi, spoluhráči

blíží se nám konec sezóny a jak jsme slíbili, tak hodláme učinit a peníze, které se vybrali navíc hodláme společně propít. A proto jsou všichno kdo, alespoň trochu pravidelně chodili letos hrát hokej, srdečně zváni v sobotu 2.6.2012 od 14:00 do areálu Pionýrského oddílu Vlci v Brně - Žabovřeskách, kde se bude uvedená sláva konat. Podávat se bude kroucené sudové pivo a také grilované maso. Chtěl by sem vás tímto požádat, aby jste již v dostatečném předstihu hlasovali ANo/Ne, zda-li se hodláte akce zúčastnit,abychom dle počtu přihlášených lidí zajistili dostatečné množství jídla a piva.Kapacita areálu je neomezená, stejně tak hodina ukončení akce.- budeme pít dokud bude co nebo dokud nepadneme:).

Zároveň upozorňuji, že tento termín je pevný a neměnný, kdo nepřijde, má smůlu a vybrané peníze projíme a propijeme za něj Smile.

Pokud někdo z oslovených nebude toto pondělí na posledním hokeji a měl by jakékoliv dotazy, nechť mě kontaktuje telefonicky na čísle 777 024 119 popř. ICQ 226 934 479,mail ondrej.valka@seznam.cz, rád dotazy osvětlím .

Děkuji za pozornost

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (14) Ondřej Válka, Srb ., Milan Šarík, Roman Schelle, Petr Krejčí, Ondra Beneš, Martin Dvořák, radek pakosta, Jan Zeisberger, Tomáš Erdélyi, Miroslav Slunecko, Andrej Seitler, Zdenek Svoboda, Simon Minks
Nezúčastnili se (4) Lukáš Novotný, Petr Vedra, Ondra Šíp, Michal Hrouzek
Zadal:Ondřej Válka, 23. 5. 2012, 1:40
Možnosti

Komentáře k této akci