VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články 01.kolo: VzP Lufťáci vs. A.I.R 1870

VzP Lufťáci – článek 01.kolo: VzP Lufťáci vs. A.I.R 1870

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

01.kolo: VzP Lufťáci vs. A.I.R 1870

Vytvořeno:18. 4. 2018, 9:06
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Poklidná výhra na startu nové sezony.

VzP Lufťáci vs. A.I.R.1870 5:1 (2:1)

branky: Láďa 2, Zimi, Halič, Struža

Sestava: Jarda - Míra, Halič, Struža - Láďa, Karlos, Zimi

Na startu nové sezony jsme se v lehce obmněněné sestavě postavili novému týmu v naší divizi. Po dlouhých letech došlo ke změně na postu gólmana, protože Johny odfrčel za oceán a nahradil ho Jarda. Tým taky opustil Albert, ale nahradil ho Halič.Od dalších zápasů by se měl přidat i dlouhodobý marod Michal, takže tým by měl být komplet.

V prvním zápase po dlouhé pauze jsme nastoupili se vší parádou a dostali soupeře, který neměl nikoho na střídání, pod tlak. Šance střídala šanci a jako první se trefila posila Halič. Soupeř se k ničemu nedostával a Jarda vesměs sbíral odražené nebo nakopnuté balony. Druhý gól přidal Struža a dodal týmu klid. Pak jsme ale hazardovali a zahodili několik tutových šancí. Zejména Halič, ale i Struža neproměnili svoje sóla na brankáře a Zimi po faulu ve vápně na Stružu ve výhodě přestřelil odkrytou branku. Ke konci poločasu pak přišel trest. Nejdřív zastavil Jarda sólo soupeře a hned z další akce po neštastném odrazu od obránce přímo k nohám protivníka snížil bodlem hostující útočník na rozdíl jedné branky.

Na začátku druhé půle jsme se ale do soupeře zakousli ještě víc. Šance střídala šanci a Láďa nám vrátil opět dvougólový náskok když udělal kličku brankáři a z úhlu trefil zařízení. Soupeři docházely síly a zmohl se jen na pár ojedinělých akcí, které skončily neúspěchem. Další branku pak dal do odkryté branky Zimi a skóre pečetil na závěr jesličkami brankáři Láďa.

První zápas jsme tedy zvládli dobře a pokud budeme proměnovat tutovky hlavně se silnějšímu soupeři, tak se můžeme dlouhodbě držet na špici.

Komentáře k tomuto článku