VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články 02.kolo: Rucanor Team vs. VzP Lufťáci

VzP Lufťáci – článek 02.kolo: Rucanor Team vs. VzP Lufťáci

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

02.kolo: Rucanor Team vs. VzP Lufťáci

Vytvořeno:25. 4. 2018, 9:14   (upraveno 25. 4. 2018, 9:31)
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Všechny body v luftu.

Rucanor Team vs. VzP Lufťáci 3:2 (2:1)

góly: Ulmič, Míra

Sestava: Jarda-Míra, Halič, Dosťák - Michal, Láďa, Ulmič

V pořadí druhém zápase nového ročníku žyla cupu jsme byli v lehce pozměněné sestavě, ale kvalita měla být na naší straně. Rucanor se nesešel ve špatném složení, ale chyběl jim nejlepší snajpr. Za velmi příznivého počasí pod umělými světly jsme chtěli za každou cenu urvat vítězství.

Rucanor vsadil po celý zápas na obranný blok a při každé naší chybě vyrážel do nebezpečných brejků. První gól padl asi hned po 5 minutách hry po našem faulu. Dostali jsme ho z přímáku utěšenou ranou přímým nártem k tyči od Franty Kolského. Dál jsme ale hráli svou kombinační hru a hledali skulinky ve hře soupeře. Rucanor nicméně trestal naše ztráty. Nejdřív Jarda zastavil šanci soupeře s následnou dorážkou, ale hned v následující akci při brejku 2 na 1 se nekompromisně do protipohybu brankáře trefil opět František Kolský. Navíc ten samý hráč trefil i z další podobné pozice tyč. Naše šance se ale kupily a gól visel ve vzduchu. Bohužel jsme opět v tutovkách trefovali jen prostředek brány a brankáře. Největší šanci měl Halič, když po závaru z dorážky trefil v prázdné bráně jen obránce, který zastoupil golmana.

Naději na dobrý výsledek však konečně dal Ulmič, který snížil na 1:2 do poločasu. Po změně stran jsme tlačili a opět spalovali šance. Postupně v pořadí Láďa, Michal, kteří neproměnili své sóla a pak Dosťák, který při náběhu z rohu netrefil branku. Bohužel pak přišel opět trest. Z rychlého kontru si útočník Rucanoru chytře podržel míč, obtočil se kolem obránce a lehce bodlem trefil místečko u tyče. Rucanor pak dále poctivě bránil a hlavně včas odebíral míče. Paradoxně jsme se ale dostali ke snížení po rychlé akci, kdy Jarda rychle rozehrál na Láďu a ten vyslal do úniku Míru, který po zemi na přední tyč snížil na 2:3. Pak měl Rucanor pár minut tlak, ale z dobrých pozic buď netrefili o kousek bránu nebo jen nastřelili našeho brankáře.

Času ještě bylo dost, ale my už jsme se nemohli dostat do souvislého tlaku. Spíše byla hra rozkouskovaná a vázla kombinace. Rucanor navíc hrozil z brejků, ale naštěstí žádný nedotáhl do konce. Na konci zápasu jsme ještě měli dvě dobré příležitosti z přímáků. Z prvního Ulmič přestřelil bránu a z druhého, který byl už jen pár vteřin do konce a kdy jsme hráli bez brankáře s Láďou v poli, jsme nepochopitelně rozehráli špatně a Láďa slabou střelou vedle utnul veškeré naděje na bodový zisk.

Bohužel této bodové ztráty je škoda, protože v kombinaci jsme byli lepší a v neproměnování šancí rovněž. Rucanor jen čekal na naše chyby a ty trestal. My jsme někdy v tutovce místo posunutí do výhodnější pozice na spoluhráče zakončovali a nebo trefovali brankáře. Nezbývá než se oklepat a za 14 dní se popasovat s o dost silnějším Lenovem.

Nejlepší hráči:

1-Halič
2-Dosťák
3-Míra

Komentáře k tomuto článku