VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články 05.kolo: 1.FC Vršovice vs. VzP Lufťáci

VzP Lufťáci – článek 05.kolo: 1.FC Vršovice vs. VzP Lufťáci

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

05.kolo: 1.FC Vršovice vs. VzP Lufťáci

Vytvořeno:21. 5. 2018, 14:28
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Všechny body zůstaly ve Vršovicích

1.FC Vršovice vs. VzP Lufťáci 3:1 (2:0)

Sestava: Jarda-Halič,Dosty,Míra-Zimi, Karlos,Láďa

Góly: Halič

V duelu týmů se stejným počtem bodů se očekával tuhý boj, ale naše špatná bilance s Vršovicemi nás pasovala do role týmu, který může jen překvapit.

Duel se nesl v duchu velké nervozity především v našem týmu a soupeř byl na nás dokonale připraven. Hrál důrazně a nevypustil jediný souboj. Naše hra byla na začátku velmu statická a bez momentu překvapení. První gól přišel po velkém závaru, kdy první střelu zblokovala obrana, druhou už v leže vytáhl náš golman na tyč, ale z další dorážky už se soupeř nemýlil.

Bohužel hra se nelepšila a šancí bylo tentokrát méně. Ale přeci jen se nějaké akce urodily, jen bez úspěchu. Druhý gól soupeře přišel klasicky po rohu, když jsme neuhlídali nabíhajícího útočníka. Další hřebíček do rakve mohli domácí přidat záhy, když souboj útočníka 1 na 1 s naším golmanem a jeho vysoké noze neposoudil rozhodčí jako faul, ale před prázdnou bránou trefil hráč Vršovic jen břevno.

Druhý poločas začal lépe a víc jsme se tlačili do šancí. Nicméně nevyužili jsme ani přesilovku v poli 4 na 3, protože soupeř hrál chytře a nám se nedařila kombinace. Tentokrát se neprosadil ani neupovídanější náš hráč Láďa a museli jsme dohánět stále dvougólové manko.

Zápas se podařilo zdramatizovat po hezké akci Haliče a přiťuknutí od Zimiho. Nějaké další šance jsme měli, ale vše vystihl soupeřův golman. Pak ale přišlo klasické obléhání z vršovické strany a tlak, který vyústil v gól na 3:1. Brankář soupeře dostal nabito a z velké dálky propálil vše co mu stálo v cestě. Vršovický tým byl pak na koni a jistý gól pak odvrátili Karlos s Jardou, když první jmenovaný skočil soupeři do střely a dorážku pak konečky prsty vytáhl náš golman na roh. Pak "kápo" Láďa zavelel a vyměnil se brankář za hráče v poli, ale bohužel z platonického tlaku jsme nevytěžili nic a naopak hosté mohli několikrát zavěsit.

Dnešní výkon tudíž nebyl úplně optimální a to ve všech řadách, golmanem počínaje, přes obranu až po útočné snažení a tak jen můžeme doufat, že příští zápas to bude lepší. Snad i nervozita opadne.

Komentáře k tomuto článku