VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články 08.kolo: VzP Lufťáci vs. Naftaři

VzP Lufťáci – článek 08.kolo: VzP Lufťáci vs. Naftaři

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

08.kolo: VzP Lufťáci vs. Naftaři

Vytvořeno:6. 6. 2018, 10:48   (upraveno 6. 6. 2018, 11:03)
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Druhá výhra v řadě proti týmu, který kousal, ale neměl potřebnou kvalitu.

VzP Lufťáci vs. Naftaři 8:4 (5:1)

Sestava: Jarda - Halič, Míra, Dosty,Struža - Karlos, Láďa, Zimi, Ulmič

Góly: Halič 2, Láďa 2, Karlos 2, Struža, Zimi

V dalším domácím zápase nás tenkokrát čekali Naftaři, což je soupeř, který se pohybuje na hraně sestupu.Po minulém zápase, ve kterém jsme rozstříleli Gheto jsme byli namlsaní a zdravě seběvědomí. Sestava byla doplněna a měli jsme velký počet střídajících.

Zápas začal v nelepším možném duchu. Brankář soupeře si nandaval rukavice, ale mávl na rozhodčího, že se může začít. Láďa pak ihned po rozehrání vystihl přihrávku přes pokutového území a zavěsil. Hráči Naftařů se sice rozčilovali, ale bylo to zbytečné. Pak měl soupeř několik střel, které ale našeho brankáře nevystrašily. Halič pak přidal další branku a hned se nám lépe dýchalo.

Pak Naftaři snížili na 1:2, když nás přitlačili v rozehrávce, Struža přihrával na Jardu v rohu hřiště, ten mu vrátil, ale napadající hráč pak našeho obránce přetlačil a přhrál na volného spoluhráče před bránou, který už neměl problém dát branku. Z gólu jsme se oklepali a ke konci poločasu jsme Naftařům nasypali ještě tři góly, kdy se trefili Halič po parádní Ulmičově nahrávce a Karlos z bezprostřední blízkosti.

Druhý poločas jsme nezačali dobře. Soupeř lépe běhal a měl vpředu dva šikovné hráče, kteří si rozuměli s míčem. Po zaváhání naší obrany se najednou ocitl soupeřův útočník úplně sám před naším brankářem a zavěsil.V zápětí pak snížili Naftaři už na 3:5. Rychlý brejk u lajny hřiště chtěl vyběhnutím zastavit Jarda, ale soupeřův útočník byl u míče rychleji a snadno ho obstřelil. Tímhle zbytečným gólem jsme pak nalili sebevědomí a naději na úspěch soupeři.

Další gól byl opět lehce kontroverzní, když Struža a Zimi napadali, Struža lehce kopl v souboji obránce a pak vsítil branku. Rozhodčí nepískal, gól platil. Naštěstí jsme zlepšili hru vepředu a utekli jsme soupeři opět na větší brankový rozdíl. Naftaři měli velký problém s bráněním, takže naši útočníci mohli po pěkných akcích skórovat. Za zmínku stojí parádní ťukec po ose Láďa - Zimi se zakončením do prázdné. Ke konci ještě soupeř lehce zlobil a Jarda musel pochytat dva samostatné nájezdy, ale pořád jsme drželi velký odstup. Poslední gól jsme dostali klasicky po rohu, když Zimi nepohlídal hráče, ten vystřelil prudce a Jarda míč jen ztečoval na tyč, od které se míč odrazil těsně za brankovou čáru.

Zápas neměl příliš tempo a i možná to, že jsme měli dost hráčů na střídání nám paradoxně lehce uškodilo. Dopředu jsme prokázali kvalitu a snad už se blýská na lepší časy ohledně proměnování gólovek. Naftaři sice nejsou tým, který by nás dostatečně prověřil, ale výhra nám přidá klid do dalších zápasů.

Nejlepší hráči:

1- Láďa - nejnebezpečnější náš hráč, měl kromě branek další šance a tentokrát se velmi zodpovědně vracel do obrany, Prokázal velkou chuť do hry.

2 -Halič - jako vždy výborně odebíral míče (někdy až na hraně faulů), přidal i nadstavbu v podobě produktivity

3 - Zimi - hrál na velkém prostoru a snažil se o nápaditou střelbu nebo rozehrávku, svou nedůslednost při bránění rohu   odčinil gólem v závěru zápasu

Komentáře k tomuto článku