VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články AC Likvidace vs VzP lufťáci

VzP Lufťáci – článek AC Likvidace vs VzP lufťáci

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

AC Likvidace vs VzP lufťáci

Vytvořeno:7. 10. 2014, 21:48
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:důležitá výhra po taktickém výkonu

AC Likvidace vs. VzP Lufťáci 0 : 1 (0 : 1)

Góly: Struža

nahrávky: Michal M.

Sestava:Johny-Kaploš, Michal, Viktor, Míra - Struža, Jarda

absence: Michal J., Karlos, Zimi, Honza

neomluvené absence: Michal J. - 50kč pokuta

V zápase jsme předvedli velmi dobrý výkon směrem dozadu. Každý hráč bojoval a to se cení. Po počátečním oťukávání se střídala převaha - jednou my, jednou soupeř. Ten dost často hrál s brankářem málem se mu to po jedné akci vymstilo. Struža ale netrefil odkrytou branku.

Po dalších akcí jsme ani my, ani soupeř neměli štěstí v zakončení (nás se to drží už dlouho). Zvonily tyčky nebo prim hráli golmani. Pak jsme ale udeřili z jedné standardky. Michal pečlivě rozehrál na Stružu a ten proměnil. V dalším čase už branka byla zakletá a pálili jsme jednu šanci za druhou. Soupeř nás nejvíc vylekal po ztrátě Michala na půlce, ale brejk 2 na golmana zahráli špatně.

K jednogolové výhře nám nakonec pomohla nedisciplinovanost soupeřova brankáře. Nejdřív ho Michal efektně loboval, ale jeho zákrok rukou mimo vápno byl potrestán žlutou kartou. Za nějaký čas pak předvedl faul a červená byla na světě. Tyto přesilovky, byť jsme je nehráli tolik efektivně, držely soupeře na distanc.

Na konci jsme ještě předvedli několik spálení šancí (Míra, Viktor a Jarda) a Struža pak zastavoval soupeře za cenu žluté karty v docela nebezpečném brejku. To už byla minuta do konce, kterou jsme zdárně ukopali.

Komentáře k tomuto článku