VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články Arsenal Letňany - VzP Lufťáci 3:9 (1:2)

VzP Lufťáci – článek Arsenal Letňany - VzP Lufťáci 3:9 (1:2)

Možné akce:
profilové foto Martin Nebesář
Martin Nebesář

Arsenal Letňany - VzP Lufťáci 3:9 (1:2)

Vytvořeno:14. 5. 2014, 8:54   (upraveno 28. 5. 2014, 8:44)
Autor:Martin Nebesář
Možnosti
Anotace:Premiérová výhra ve trojce

Po čtyřech prohraných zápasech v řadě přišla výhra v pravý čas. Navíc po velmi dobrém týmovém, zejména obranném, výkonu. Jako již tradičně však šel do vedení soupeř, když střelu ze střední vzdálenosti Johny neviděl a skončila za jeho zády. Do půle však vyrovnal Hans a skóre otočil parádní ranou z poloviny hřiště přesně do šibenice Zimi. Gólman na jeho milimetrově přesnou bombu neměl žádnou šanci reagovat. Mohli jsme i zvýšit, ale Michal J. tečoval střelu jen do břevna a Viktor tváří v tvář gólmanovi z voleje trestuhodně přestřelil. V závěru půle nás po jediné chybičce zachránila tyč.

O půli dorazil Struža a po pěti vteřinách pobytu na hřišti po rozehraném rohu bodlem mezi nohami gólmana zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Opět zvonila tyč naší branky a soupeř nakonec asi po dvou, třech minutách vstřelil kontaktního góla, když využil přečíslení dvou na jednoho. Zápas se lámal nějakých deset minut před koncem, kdy jsme během jediné minuty vstřelili dva slepené góly. Nejprve dostal Struža nádhernou přihrávku za obranu a poté Michal J. slalomem chůzí obešel v nájezdu gólmana a zasunul do prázdné. Letňany se vzepjaly a po chvilce vykřesaly naději třetím gólem. Odpověděli jsme jim však smrtící čtyřgólovou šňůrou, kdy úřadovali zejména Struža s Jardou. Osmý gól po rozehraném rohu, kdy Jarda přiťukl právě Stružovi patičkou a ten celou akci dokonal přehozením gólmana, opravdu stál za to.

Dnes jsme předvedli konečně to, co máme hrát. Precizní obranu prakticky bez chyb a chladnokrevnou koncovku. Soupeře jsme místy přehrávali až drtivě, ale je to zatím jen jedna vlaštovka. Píště nás čeká od 17:30 Likvidace, které máme co vracet z před tří let (prohry 5:6, kdy jsme ještě 5 minut před koncem vedli 5:2 a 0:17, kdy jsme hráli bez střídání s beznohým gólmanem). Doufejme v potvrzení všerejšího výkonu. Mužem zápasu jednoznačně Struža - pět gólů, podržel míč, ale i celý zbytek týmu hrál dnes velmi dobře.

sestava a góly: Johny - Míra, Michal J. (1), Struža (5), Hans (1), Zimi (1), Viktor, Jarda (1)

absence: Kaploš, Michal M.

Komentáře k tomuto článku