VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články EL Dragon vs. VzP Lufťáci

VzP Lufťáci – článek EL Dragon vs. VzP Lufťáci

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

EL Dragon vs. VzP Lufťáci

Vytvořeno:4. 6. 2014, 15:51
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:prohra v důležitém zápase

EL Dragon vs. VzP Lufťáci 8 : 5 (4 :2)

góly. Martin 2, Viktor 2, Michal M.

Sestava: Johny - Kaploš, Míra, Michal - Viktor, Jarda, Martin

Po slibném úvodu, kdy jsme asi po 5 minutách hry vedli 2:0 to vypadalo hodně nadejně. Soupeř nás evidentně trošku podcenil a důsledek byly rychlé góly. Nejdřív Jarda vybojoval míč pro Martina a ten zavěsil přímo do víka. Hned na to dal další Viktor a vše vypadalo růžově.

Trošku nás pak srazila chyba Michala, který namazal přímo soupeři před branku a bylo to jen o gól. Po dvou minutách už bylo bohužel vyrovnáno, když jsme nepochopitelně dovolili brejk 2 na brankáře. To nás zlomilo a přišla sprška několika gólů. Nejdřív penalta za ruku Viktora, kterou sudí kupodivu nepotrestal červenou kartou, byť by to byl jinak gól a pak zase několik nájezdů soupeře. Nutno říct, že Johny nás v těchto momentech moc nepodržel a působil nejistě hlavně při výbězích. Třetí branku krásně vstřelil opět Martin, ale rozdíl byl pořád veliký.

Za stavu 3:7 jsme se najednou pokropili živou vodou a dali dvě branky - Viktor a Michal. Jenže neproměnili jsme další slibné brejky 3 na 1 a Kaploš zazdil tutovku. To už jsme měli jen jednoho na střídání, protože Jarda odpadl. Bohužel se potrvdidlo pravidlo nedáš-dostaneš a soupeř nás potrestal osmým gólem. Předtím ale famozně vychytal Johny na dvakrát soupeře a udržel trošku naděje, která se pak stejně rozplynula

Man of the match : Martin Zimčík.

Komentáře k tomuto článku