VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články FK Brunny vs. VzP Lufťáci

VzP Lufťáci – článek FK Brunny vs. VzP Lufťáci

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

FK Brunny vs. VzP Lufťáci

Vytvořeno:18. 6. 2014, 16:52   (upraveno 18. 6. 2014, 16:56)
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Důležitá výhra po poctivém výkonu

FK Brunny - VzP Lufťáci 6 : 9 (1:4)

góly: Struža 3, Karlos 2, Kaploš, Michal,Viktor 2

Sestava: Johny-Mirek, Kaploš, Michal,Viktor - Struža, Karlos, Zimi,Jarda, Michal J.

Zápas s těžkým soupeřem, který je v tabulce na druhém místě začal trošku nečekaně naším tlakem. Do hry už se po zranění zapojil i Michal Jeřábek a vypadalo to, že bez omezení. Dobře jsme kombinovali a po Jardově střele zachránil obránce gól z brankové čáry. Pak navíc otevřel skore Viktor a vše vypadalo dobře. Pro psychickou pohodu bylo důležité, že rozhodčí neuznal branku a vlastňák Struži po faulu na Johnyho. Sice jsme po minutě inkasovali, ale nic jsme nevzdávali. Naopak.

Po pěkných akcí dali góli Kaploš, Struža a Karlos, náš nový player, který se uvedl velmi dobře. Se Stružou si několikrát pěkne vyměnili míč a zakončili. Poločas byl 4:1 pro nás a nic nenasvědčovalo v obrat.  Ve druhém jsme hráli ze začátku dobře, ale přeci jen nám nesvědčila kouskovaná hra. Rozhodčí dost přehlížel ruce soupeře a nás trestal za každý menší faul. Vedli jsme už dokonce 6:2 a pak přišla penalta za faul Míry, který povalil útočníka soupeře. Na tu Johny jen tak tak nedosáhl. Nicméně v dnešním zápase podal hodně dobrý výkon a zachránil spoustu akcí i dobře četl hru.

Na 7:3 dával Michal po Jardově přihrávce do prázdné branky a vše vypadalo pozitivně. Nicméně soupeř nám najednou během dvou minut nasázel tři branky a tím jsme si zadělali na velké problémy. Naštěstí pak ale zaúřadoval Viktor gólem přes půl hřiště, Struža a bylo vymalováno. Dobrým výkonem jsme si výhru zasloužili. Nějaké další šance jsme měli i tak (Míra asi po sté trefil tyč, pár akcí 2 na 1 a i nějaké střely), ale to samé platí o soupeři, který neproměnil některé šance  sám, některým zamezil Johny. Horko bylo i ve hře 3 na 3 po karetní eskapádě Michala a protihráče. Soupeř hrál s golmanem a chvilku si vynutil tlak. Nicméně konečné skore 9:6 znělo pro nás.

Komentáře k tomuto článku