VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články VzP Lufťáci - FC Atleto Praha "B"

VzP Lufťáci – článek VzP Lufťáci - FC Atleto Praha "B"

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

VzP Lufťáci - FC Atleto Praha "B"

Vytvořeno:7. 9. 2014, 22:17
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:nespravedlivá prohra

VzP Lufťáci - FC Atleto Praha "B" 3:5 (1:2)

sestava: Johny - Viktor, Michal, Struža- Jarda, Michal J., Martin

branky:Michal J 2x, Martin

Očekával se jasný zápas, ale opak byl pravdou. Hráli jsme dobře kombinačně i docela v defenzivě, ale bohužel dopláceli na trestuhodné spalování šancí. Začátek byl vyrovnaný, ale pak jsme dostali první branku a vypadalo to, že Atleto se dostane do dobré pohody. Nicméně nesložili jsme zbraně a Michal vyrovnal. Ještě do poločasu si soupeř navýšil náskok střelou k bližší tyči.

Martin pakna začátku druhé půle zařídil vyrovnání a soupeře jsme mačkali. Dali jsme několik tyček a spálili pár tutovek, kdy byl Jarda, Struža i Michal před brankářem, ale buď z toho byla tyč, nebo to bylo vedle nebo nás golman vychytal. Z jedné slibné akce jsme nakonec ale inkasovali a ke smůle navíc po vlastním góle a neštastném odraze.

Hned na to jsme pak dostali další gól, kdy po rychlém brejku 2 na 1 zastavil Jarda přihrávku smolně k Johnymu, od kterého se míč odrazil a nikým nehlídaný hráč dal na 4:2. Pak jsme ještě vykřesali naději, snížili a do soupeře bušili, ale nebylo nám přáno. Navíc Johny pak namazal rozehrávkou útočníkovi na nohu a bylo rozhodnuto. Škoda, protože jsme byli celý zápas lepší.

Komentáře k tomuto článku