VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články VzP Lufťáci vs AC Likvidace

VzP Lufťáci – článek VzP Lufťáci vs AC Likvidace

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

VzP Lufťáci vs AC Likvidace

Vytvořeno:21. 5. 2014, 16:29   (upraveno 21. 5. 2014, 16:53)
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Vydřená, ale důležitá výhra

VzP Lufťáci vs.  AC Likvidace 7 : 6 (4 : 3)

góly: Michal 4, Jarda, Struža, Kaploš

sestava: Johny - Mirek,Kaploš, Michal, Struža, Michal J., Martin, Jarda

Zápas nahoru a dolů, který byl plný chyb v obraně, ale byly v něm i dobré momenty směrem dopředu. Poprvé po dlouhé době jsme vedli, když po přímočaré akci dal branku Struža. Neradovali jsme se dlouho, protože po takovém závaru a Michalově zaškobrtnutí soupeř vyrovnal. Pak ale Michal nachytal hostujícího golmana na švestkách a z autu ho přes půl hřiště přehodil. Za chvilku přišlo vyrovnání opět po chybě a neobsazení hráče. Na 3:2 za dalších pár minut dával Jarda v pádu, ale vedení jsme opět neudrželi po nedůrazu před Johnym se trefil soupeř z dorážky.
 
Celkově jsme góly připravovali soupeři sami, protože buď dali z dorážky nebo po nějaké nedůslednosti. Na 4:3 pak dal gól Michal a byl poločas. V tom druhém pak odpadl Michal Jeřábek pro zranění nohy, ikdyž se ke konci opět dostal do hry a střídal se po chvilkách s Jardou, který zase inkasoval koňara. Celkově rozhodčí úplně fér nepískal, byť ke konci se to zlepšilo. Žlutá karta Struži byla ale zasloužená a i po následném oslabení jsme navíc inkasovali. Ihned poté se naše hra sesypala jak domeček z karet, protože jsme dostali další dva góly a rázem to bylo 6:4 pro soupeře.
 
Pomohl nám ale faul a žlutá hostujícího hráče, po které Michal snížil a pak skóre otočil Kaploš ranou od břevna a znovu Michal, který byl po právu mužem zápasu. Na konci jsme si sami zabrnkali na nervy, když slibné brejky 2 na brankáře nebo 3 na 1 jsme nedávali a soupeř chodil do brejků, které naštěstí nezakončoval přesně. Takže jsme i tak na konci mohli slavit důležité vítězství.

Komentáře k tomuto článku