VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články VzP Lufťáci vs EL Dragon

VzP Lufťáci – článek VzP Lufťáci vs EL Dragon

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

VzP Lufťáci vs EL Dragon

Vytvořeno:22. 10. 2014, 16:45   (upraveno 22. 10. 2014, 16:45)
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Parádní zápas se 3 body

VzP Lufťáci vs. El Dragon 8 : 3 (5 : 1)

góly:Struža 5, Michal Malý 2, Zimi 1

Sestava: Johny-Viktor, Struža, Michal, Kaploš, Míra - Honza, Jarda, Zimi, Karlos

Neomluvené absence: Michal Jeřábek - 100 kč - potvrzení neučasti hodinu před zápase není ideální

Zápase začal pěkně zvostra, kdy soupeř nám z pár akcí zatopil, ale se štěstím jsme nápor přečkali. Pak Jarda získal míč a poslal ho na volného Zimiho, který chladnokrevně proměnil.

V celém zápase jsme bojovali jako jeden tým, pečlivě bránili a Johny až na pár rozehrávek perfektně zachytal. nejvíc řádil ale Struža, který si s obranou soupeře dělal co chtěl.  Dal gól po krásné akci, kdy po nahrávce Karlose obešel 3 soupeře a mezi nohama golmana zavěsil, pak z penalty po faulu na něm samotném i do prázdné branky po nahrávce Kaploše. Další přidal po pěkné střele k tyči.

Trefil se ještě Michal po střelách - jednou si tam jeho střelu před dobíhajícím Jardou srazil obránce a jednou se trefil pěkně zleva. Soupeř spíš držel míč a hrál si sním. Měl hráče, kteří se vyžívali v kličkování, ale nemělo to potřebný efekt. První branku jsme dostali po nedůsledném pokrytí náběhu, když se Viktor ocitl sám na dva útočníky soupeře. Měli jsme i další šance, ale efektivita i díky Stružovi byla na vysoké úrovni.

Další branku jsme dostali klasicky z přímáku, kdy Johny byl ve špatném postavení a navíc Honza mu tečoval střelu a poslední branku jsme dostali opět kvuli nepokrytí hráče.

Jinak to byl od všech pěkný výkon, střídání bylo plynulé, tak to má vypadat.

Komentáře k tomuto článku