VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články VzP Lufťáci vs FK Brunny

VzP Lufťáci – článek VzP Lufťáci vs FK Brunny

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

VzP Lufťáci vs FK Brunny

Vytvořeno:5. 11. 2014, 14:24   (upraveno 5. 11. 2014, 19:11)
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Vyrovnaný zápas, ale prohra

VzP Lufťáci vs. FK Brunny 1 : 3 (1:0)

góly: Karlos

Sestava: Johny-Míra, Struža, Viktor, Kaploš, Michal - Karlos, Jarda, Zimi, Honza, Michal J.

Zápas začal vyrovnaně, oba týmy pečlivě bránily, ale nervozita byla vidět na obou stranách. Za stavu 0:0 nám zatrnulo, když Johny neuvěřitelně netrefil malou domu a soupeř pohrdl odkrytou brankou - dal jen tyč. Z toho jsme se oklepali a prozatím vyprodukovali pár akcí a střel, které golmana hostů moc nepotrápily.

Ještě v první půlce se uvolnil přes protihráče Jarda a předložil příhru Karlosovi, který krásně trefil horní růžek. Za minutu jsme po rychlém brejku a narážečce mohli jít do dvougólového náskoku, ale Jardovu střelu ze šibenice vytáhl brankář. Těsně po půli se podařilo soupeři vyrovnat, když  Míra nezachytil podélnou přihrávku a důrazný útočník hostí zalehl Johnyho. Jeho spoluhráč pak zavěsil do poloprázdné branky.

Neskládali jsme zbraně, ale lepila se nám na paty i smůla. Struža dal tyčku a nezůstalo jen u jedné. Trošku nás sráželo, že jsme obecně neměli dobrý pohyb, přestože nás bylo hodně a soupeř hrál chytře zezadu. Po takové smolné akci a několika odrazech jsme dostali gól na 1:2 a nevypadalo to ideálně. Za chvilku mohl vyrovnat Martin, který netrefil prázdnou branku nebo Michal J. zazdil slibný brejk 3 na 1. Měli jsme chvilku i územní převahu a několik standardek,  ale nic se nám nedařilo přetavit v branku. Johny chytil pár brejků soupeře, který využíval chyb a nepozorností. Nakonec místo vyrovnání jsme ještě jednou inkasovali a bylo po zápase. Naší přehnanou snahou útočit jsme umožnili brejk 3 na golmana a Johny neměl šanci.

Zkusili jsme ještě Michala v brance a rychlou rozehrávku, jenže ani to nemělo potřebný efekt. Prohra se neodvratně stala skutečností. V posledním zápase k udržení potřebujeme vyhrát, abychom se nemuseli na nikoho ohlížet.

Komentáře k tomuto článku