VzP Lufťáci

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub VzP Lufťáci dokumenty a články VzP Lufťáci vs Orgastico

VzP Lufťáci – článek VzP Lufťáci vs Orgastico

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Neuwirt
Jaroslav Neuwirt

VzP Lufťáci vs Orgastico

Vytvořeno:25. 6. 2014, 9:34   (upraveno 25. 6. 2014, 9:36)
Autor:Jaroslav Neuwirt
Možnosti
Anotace:Prohra, která hodně bolí

VzP Lufťáci vs Orgastico 4:5 (2:1)

Střelci: Michal J. 2, Zimi 1, Míra 1

Sestava: Johny - Míra, Michal, Kaploš - Struža, Karlos, Zimi, Michal J.

Zápas, který byl skoro celý v naší režii jsme začali prachbídně. Michal namazal soupeři a ten se nemýlil. Za chvilku naštěstí přišlo vyrovnání. Po hezké akci a Stružově nahrávce se trefil poprvé v sezoně Míra. Nad Orgasticem jsme měli územní převahu a diktovali tempo hry. Soupeř občas zahrozil, ale spíš se soustředil na obranu, protože měl jen jednoho hráče na střídání. Navíc když útočili, tak hojně využívali brankáře.

Po další pěkné akci a přihrávce Struži se trefil Michal Jeřábek a vše vypadalo slibně. Nicméně protivník trestal všechny chyby. Michal neodhadl míč a rázem tu bylo přečíslení,které soupeř využil. Neskládali jsme však zbraně a po rychlé akci pěkně zakončil Martin. Soupeř ale opět dorovnal s notnou dávkou štěstí a pak navíc ještě Johny podržel po velikém závaru.

Za stavu 3:3 jsme využili trestný kop, který nasměroval za záda soupeře opět Michal Jeřábek. Za této situace jsme bohužel nevyužili mraky šancí. Struža i Michal dali tyčku a ještě jsme netrefili prázdnou branku. To se nám krutě nevyplatilo a soupeř zase po rychlé akci vyrovnal.

Nutno říct, že soupeř už neměl síly a často se uchyloval k faulům, které rozhodčí neviděl. Jeden takový na Míru ale potrestal žlutou kartou a hráli jsme přesilovku. Ta dopadla přímo tragicky. Místo toho, abychom Orgasticko trestali, tak jsme si ani nerozehráli a navíc Johny předvedl kiks, kdy na půlce ztratil míč a soupeř ho přehodil do prázdné brány. Místo bodu nám zbyly oči pro pláč, protože pak už to byla křeč a navíc rozhodčí přehlédl další fauly, například do očí bijící penaltový na Stružu. Soupeř hrál dost záludně, ale i přesto mohl slavit výhru, protože jsme mu to doslova darovali.

Komentáře k tomuto článku